Kezdőoldal / Egyéb / Mit tegyünk ha kísért minket egy szellem?
Mit tegyünk ha kísért minket egy szellem?

Mit tegyünk ha kísért minket egy szellem?

Ahhoz, hogy megérthessük a dolgot, először is definiáljuk, hogy mit is értünk kísértet alatt, illetve szellem alatt. Sokan nem tudják, de ez a dolog komplexebb, mint ahogy elsőre gondolnánk.

-A szellemek fontos jellemzője az, hogy eme entitások korábban léteztek már – mint emberi személy. Tehát elhunyt emberek “tudat lenyomataiként” léteznek tovább. Egy tudat akkor ragad a mi világunk perifériáján, ha Ő maga zavart, és nincs tisztában azzal, hogy már nincs az élők sorában. Eme lények úgy érzékelik a valóságot, mintha egy rémálom szereplő lennének, ezért jellemző rájuk a zavaros viselkedés – és a kommunikációs nehézség – a még élőkkel. Zavartságukat feltételezhetően az okozza, hogy oly módon távoztak a világból, hogy nem volt alkalmuk szembesülni a halálukkal. Ilyen lehet, ha valaki öngyilkos lesz, erőszakos halált halt, illetve olyan egyéb módon hunyt el, hogy a halála pillanatában – amolyan sokkot kapott. (ilyen sokk egyébként élőknél is ugyanúgy előfordulhat). Ezért az ilyen szellemek tudattalanul folyton újra játsszák a haláluk pillanatát, és mivel a mi világunkhoz ragadtak – ezért gyakran észlelhetjük őket.

szellem-kislany

Miután egy ilyen szellem, szembesült a halálával, próbál a környezetével kapcsolatba lépni, és tudatni az élőkkel, hogy ő még mindig létezik. Ezek a szellemek már tudatosabbak a korábbiaknál, és ők azok akik mindenféle nesszel, kopogással próbálják magukra hívni a figyelmet. – Olykor előfordul olyan is, hogy fotókon jelennek meg – tudatva a jelenlétüket.

Úgy, ahogy az emberek közt, úgy a kísértetek közt is vannak ártószándékúak!

szellem_01

Vannak bizonyos szellemek, akik haragszanak az élőkre, és nem akarják elfogadni a saját halálukat – illetve hogy az élők tudomást sem akarnak róluk venni. Ezért idővel, ezek a szellemek az idő múlásával egyre dühösebbek lesznek, és ezáltal egyre erősebbek is – idővel egyre jobban képesek lesznek felfedni magukat – akár nehezebb tárgyakat is elmozdítani. A kísértetek gyakran felkeresnek olyan személyeket, akikről úgy gondolják hogy közük volt a halálukhoz – és valamiféle bosszút akarnak állni.

Mit lehet tenni az ilyen entitások ellen?

Az ilyen kísértetek gyakran valamiféle fizikai tárgyhoz kapcsolódnak, amelyhez még életük során közük volt. Ilyen lehet akár egy szekrény, egy ruha, vagy akár egy ékszer is. Tulajdonképpen ezeket a tárgyakat, egyfajta kapaszkodóként használják arra, hogy képesek legyenek jelen lenni a világunkban. Ezért amennyiben lehetőségünk van rá, szabaduljunk meg ezektől a  tárgyaktól, kisebb tárgyak esetén rejtsük el őket például a pincébe – ahol senki sem találhat rájuk. Fontos – hogy eme tárgyakat nem szabad megsemmisíteni, ugyanis ebben az esetben a szellem elszakad tőlük, és egy másik tárgyat fog kiszemelni magának – rosszabb esetben egy élőszemélyhez fog “hozzákapcsolódni”.

Fontos tényező azonban az is, hogy a különböző vallási rituálék; szentelt víz, lakás szentelés, stb – egyáltalán nem hatásosak!

Kapcsolódó videó: 

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

A felhasználók hozzászólásáért az oldalunk nem vállal felelőséget!

live webcam girls
Scroll To Top