Kezdőoldal / cinkes / Nagyon durva évünk lesz egy boszorkány szerint!
Nagyon durva évünk lesz egy boszorkány szerint!

Nagyon durva évünk lesz egy boszorkány szerint!

Napok óta tűkön ülünk, hogy mikor mondja meg valamelyik bulvárlap asztrológusa, hogy mi vár ránk 2014-ben. Imádjuk az ilyen elemzéseket, mert soha nem nélkülözik a jól hangzó ijesztgetéseket, sőt volt, hogy már rémhírterjesztésig is merészkedtek.

A mai Borsban ismét Szegedi Erika, Magyarország, sőt Európa főboszorkánya (ki választotta meg annak?) jósol kishazánknak kemény időszakot. A főboszorkány természetesen alátámasztja a közvélemény-kutató intézetek felméréseit: naná, hogy a Fidesz nyeri meg a választásokat. De addig is “sok titok, sok botrány várható a kampány időszakában. A pártok folyamatosan támadják majd egymást, minden eszközt bevetve a győzelem érdekében”. De azzal a jóslattal sincs egyedül, hogy a kampány valószínűleg márciusban durvul csak el igazán.

Szegedi szerint mindez azonban a gazdasági mutatókon nem fog meglátszani, juhé! “A számmisztika szerint kezdetét veszi a lassú, de biztos fellendülés. A jövedelmek lassan emelkedni kezdenek, de a svájcifrank-alapú hitelek okozta válság még erősen rányomja a bélyegét a családok hétköznapjaira”.

A főboszorkányt ideje lenne leszerződtetni az Országos Meteorológiai Szolgálathoz is, mivel azt is tudja, hogy milyen lesz az időjárás az elkövetkezendő egy évben: “hosszú telünk lesz. A február és a március nagyon kemény hónapnak ígérkezik, viszont a tavaszt átugorva szinte azonnal a nyárba csöppenünk. A gazdáknak azt tanácsolnám, hogy csak áprilisban kezdjenek veteményezni. Utána jó időnk lesz, a nyaralóknak a júliust, augusztust ajánlanám”.

Természetesen a katasztrófákkal fenyegetőzés most sem maradhat el, sőt azt is megtudhatjuk, hogy szegedi szerint “a Föld megérett a globális pusztulásra”. Mint írja, “sajnos 2014 az időjárási katasztrófák éve lesz. Cunami, árvíz, belvíz, tűz, földrengés. Sok ember veszíti majd életét. Ugyan hazánk egy „védett katlanban” fekszik, azért nekünk is kell majd küzdenünk a természet sötét oldalával, ahogy az olaszoknak, a franciáknak, az angoloknak és a németeknek is”.

Annyira, de annyira szeretném már egyszer látni, amikor az ilyen főboszorkányokat szembesítik a jóslataikkal, de az elszámoltatás rendre elmarad.

index.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

A felhasználók hozzászólásáért az oldalunk nem vállal felelőséget!

live webcam girls
Scroll To Top