Kezdőoldal / Egyéb / Önnek is lehet Orbán-mellszobra a nappaliban
Önnek is lehet Orbán-mellszobra a nappaliban

Önnek is lehet Orbán-mellszobra a nappaliban

A 15 centis szobrot potom 4400 forintért, a világ bármely országába kiszállítják a visszaigazolástól számított hét napon belül.

 Unja, hogy Magyarország miniszterelnökét az esetek többségében csak két dimenzióban, jobbára a tévé képernyőjén, monitoron és fotókon látja? Valami újra és kézzelfoghatóra vágyik? Nos, itt a megoldás!Hiánypótló szolgáltatásba botlottunk, aminek neve: orbanmellszobor.hu. Nem vicc, a weboldal létezik és látszólag pontosan azt ígéri, amit a neve is sejtet: Orbán Viktorról készült 15x10x8 centis mellszobrot. Bárkinek, bárhova, hét napon belül 4400-ért. Hogy miért?

orban(1)

Azért, hogy – idézet az oldalról – “kifejezze szeretetét és háláját azért a sok jóért, amit az elmúlt 4 évben kapott. Bizonyítsa be, hogy Ön is magyar! Vásároljon Orbán Viktor mellszobrot!” A termékről egyébként azt is megtudtuk, hogy festett gipsz, melynek rendeltetése dísztárgy, amit kizárólag beltérben lehet elhelyezni. Tehát, aki kerti törpének szánná, az inkább tegyen le róla.

Már csak azért is, mert a leírás szerint a szobrot óvni kell a közvetlen napsugárzástól, és a hőmérséklet változásaitól is. Ha muszáj, száraz ronggyal, tisztítószer nélkül lehet tisztítani.

forrás: hir24.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

A felhasználók hozzászólásáért az oldalunk nem vállal felelőséget!

live webcam girls
Scroll To Top