Kezdőoldal / Életmód / Őrült bo­dy­buil­der! Ló­hor­mon­nal lőtte magát a test­építő!
Őrült bo­dy­buil­der! Ló­hor­mon­nal lőtte magát a test­építő!

Őrült bo­dy­buil­der! Ló­hor­mon­nal lőtte magát a test­építő!

Kis híján am­pu­tálni kel­let az egy­kori testőr kar­jait, mert túl­zásba vitte az izom­nö­ve­lést. Az még nem lett volna baj, ha túl sokat súly­zó­zott, de ő fel sze­rette volna gyor­sí­tani a fo­lya­ma­tot és a kon­di­te­rem öreg ró­ká­ira hall­gatva, olaj, fáj­da­lom­csil­la­pító és al­ko­hol ke­ve­ré­két kezdte int­ra­vé­ná­san ma­gába fecs­ken­dezni. A kok­télt néha fel­dobta egy kis ló­hor­mon­nal is.

A 25 éves Romario dos Santos Alves eltorzult izmai láttán a gyerekek sírva szaladnak el, a felnőttek pedig szörnyülködnek. A testépítő akkor döbbent rá, mekkorát hibázott, amikor a folyamatos injekciózással bejuttatott lóhormon, és egyéb mérgező anyagok elkezdték pusztítani a sejtjeit. A Daily Mail szerint folyamatos fájdalmak gyötörték, a veséi kezdtek leállni és mentális állapota is romlani kezdett. Az orvosok végül amputálni akarták karjait.

“Egyszer egy katolikus templomban dolgoztam és egy nő jött oda hozzám. Azt mondta, hogy a 12 éves lánya nem mer bejönni, mert fél tőlem.”

Öngyilkos akart lenni

Depressziós lett, elvesztette munkáját, és felesége is választás elé állította. Elkeseredésében el akarta dobni az életét, de párja éppen hat hónapos terhes volt. A férfi összeszedte minden lelki erejét és elhatározta, hogy rendbe teszi az életét. Sikeresen leállt a szerrel, a karjait pedig sikerült néhány műtéttel megmenteni. Azóta arra tette fel az életét, hogy mindenkinek elrettentő példával szolgáljon, és mások ne essenek abba a csapdába, amibe ő is besétált.

 

forrás: ripost.hu

 

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

A felhasználók hozzászólásáért az oldalunk nem vállal felelőséget!

live webcam girls
Scroll To Top