Kezdőoldal / cinkes / REKORD: ILYEN FIATALON NEM SZÜLT MÉG GYEREK
REKORD: ILYEN FIATALON NEM SZÜLT MÉG GYEREK

REKORD: ILYEN FIATALON NEM SZÜLT MÉG GYEREK

A lány anyja 27 évesen lesz nagymama. 10 éves volt a lány, amikor találkoztak, azt mondják, egy életen át együtt maradnak.

Éppen csak elmúlt 10 éves a leendő anya, amikor az általános iskolában találkozott az öt hónappal idősebb apával, írja a The Sun. 11 évesen esett teherbe, most pedig 12 évesen és 3 hónaposan életet adott babájának. A fiatalok nevét a hatóságok a kiskorúak védelme érdekében nem hozták nyilvánosságra.

– Nem tudjuk, hogyan történhetett ez az egész – nyilatkozták a lány szülei. – Nyolc hónapos volt a lányunk, amikor észrevettük, hogy állapotos.

Az anya jelenleg hetedik, az apa kilencedik osztályba jár, de más-más általános iskolába. Közös gyermekük három kilogrammal született, egészségesen, komplikáció nélkül.

A fiatalok mindenesetre együtt tervezik a jövőt: – Nagyon szeretjük egymást, felneveljük a kicsit, és biztosak vagyunk benne, hogy szerelmünk kitart egy életen át – mondták el. – Idővel majd össze is szeretnénk házasodni. Tudjuk, hogy milyen szerencsések vagyunk azért, mert a szüleink elfogadták a helyzetet, és támogatnak minket, pedig akár az utcára is kerülhettünk volna.

91396

Azt mondják, szerelmük örökké tart. (Képünk illusztráció)

Az újdonsült anyuka és szintén gyerek apuka a tervek szerint nemsokára visszatér az iskolába, a kicsit a közeljövőben a nagyszülők nevelik majd.

A lány szülei szintén nagyon fiatalok voltak, amikor egymásra találtak, hiszen a nagymama is csak 27 éves.

Az észak-londoni lányanya 12 éves és három hónapos hozta világra gyermekét, ezzel nagy-Britannia csúcstartójává vált. Az eddigi rekorder, a edinburgh-i Tressa Middleton ugyanis 2006-ban 12 évesen és nyolc hónaposan vált édesanyává.

SUNDAY MIRROR ONLY Tressa Middleton-1545710

Tressa Middleton, a szigetország korábbi csúcstartója kisbabájával. Tressa 12 évesen és 8 hónaposan szült

A világrekordot egyébként állítólag egy perui kislány tartja, Lina Medina 1939-ben 5 évesen, 7 hónaposan és 17 naposan adott életet gyermekének. Bár az orvosok a mai napig kételkedve fogadják az esetet, azt elismerik, hogy az orvostudomány ismeretei szerint különleges esetekben elvileg lehetséges akár ilyen is fiatalon teherbe esni.

forrás: borsonline.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

A felhasználók hozzászólásáért az oldalunk nem vállal felelőséget!

live webcam girls
Scroll To Top