Kezdőoldal / Érdekesség / SOKK: 13 NAPPAL TEMETÉSE UTÁN ÉLVE JELENT MEG AZ ASSZONY
SOKK: 13 NAPPAL TEMETÉSE UTÁN ÉLVE JELENT MEG AZ ASSZONY

SOKK: 13 NAPPAL TEMETÉSE UTÁN ÉLVE JELENT MEG AZ ASSZONY

Megfagyott a vér abban a gyászoló családban, akik megható gyászszertartást rendeztek egyik rokonuknak, aki két héttel a temetés után, makkegészségesen bukkant fel. Egyelőre nem tudni, kit temettek el helyette.

A philadelphiai Sharolyn Jacksont augusztus elején nyilvánította halottnak a rendőrség. Az asszony testét azt követően találták meg, hogy a család bejelentette eltűnését. A Daily Mail információi szerint a zsaruk rábukkantak egy holttestre, amely annyira hasonlított Jacksonra, hogy még a családtagok is megerősítették, ő az.

79942

A gyászoló család megható temetést rendezett váratlanul elhunyt rokonuknak, melyre az asszony minden ismerősét meghívták. A szertartást követően 13 nappal, azonban döbbenetes hírt kaptak. Egy helyi elmegyógyintézetből telefonáltak a nő testvérének, hogy húga náluk van, ráadásul remekül érzi magát és kérik, hogy a család minél hamarabb vigye haza.

A sokkos állapotban lévő férfi azonnal elment Jacksonért, majd értesítette a hatóságokat arról, hogy rossz embert temettek el. A rendőrség jelenleg vizsgálja, kinek a holtteste került a földbe Jacksoné helyett. Azt, hogy az asszony holt volt és miként került a pszichiátriára, egyelőre nem tudni.

forrás: borsonline.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

A felhasználók hozzászólásáért az oldalunk nem vállal felelőséget!

live webcam girls
Scroll To Top