Kezdőoldal / Érdekesség / Sokkoló: Fején hordta az ikertestvérét!
Sokkoló: Fején hordta az ikertestvérét!

Sokkoló: Fején hordta az ikertestvérét!

Edward Mordrake egy 19. században élő angol nemes volt. Igazi rémtörténet az övé, valószínűsíthetően ugyanis sziámi ikerpárja ránőtt a tarkójára. Ilyen esetekben megtörténhet, hogy a testvérek úgy nőnek össze, hogy a második életképtelen lesz, de az egészséges gyermek része marad. A baj ott kezdődött, hogy elmondások szerint a másik arc saját intelligenciával rendelkezett.

edwardmondrake

Volt, aki szerint női arca volt a parazitának, ezt azonban a tudomány azonnal kizárta, mert a parazita ikrek minden esetben egyneműek. Állítólag szemeivel folyamatosan nézett, követte az őt figyelőket. Hangot nem adott ki, Edward azonban hallani vélte őt. Nem hagyta aludni és gonosz dolgokat suttogott neki, amiről a fiú be is számolt az orvosainak, de senki sem hitt neki. Kérte, hogy távolítsák el róla a másik arcot, de nem merték megcsinálni a műtétet. Edward 23 évesen lett öngyilkos.

Egyes források úgy szólnak, hogy mérget ivott, mások szerint azonban fejbe lőtte ördögi testvérét, így pedig saját magát is. Azt kérte végrendeletében, hogy távolítsák el fejéről a másik arcot, hogy halála után már ne zaklathassa őt. Ekkor orvosai teljesítették a kérését.

Chang-Tzu-Ping-170x120Kevés az olyan eset, mikor a parazita ikertestvér az arcon, fejen jelenik meg. Edward Mordrake- en kívül csak néhány ilyen esetet jegyeztek fel. A negyvenes években született kínai Csang Tzu Pingé parazitája semmilyen életjelet nem mutatott. Csang arcának jobb felén jelent meg az iker. 40 évig együtt élt az arccal, aztán sikeresen megműttette magát. 

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

A felhasználók hozzászólásáért az oldalunk nem vállal felelőséget!

live webcam girls
Scroll To Top