Kezdőoldal / Egyéb / SÚLYOS BETEG LETT A VÉDŐOLTÁSTÓL A KISFIÚ
SÚLYOS BETEG LETT A VÉDŐOLTÁSTÓL A KISFIÚ

SÚLYOS BETEG LETT A VÉDŐOLTÁSTÓL A KISFIÚ

Harrison Kershawnak jót akartak szülei, amikor beoltatták a sertésinfluenza elleni védőoltással. Ám a kisfiú az oltástól beteg lett és azóta naponta hétszer alszik, mert képtelen ébren maradni.

A nyolcéves Harrison Kershaw ugyanolyan kisfiú volt, mint a többi kortársa, ám az élete egyik napról a másikra megváltozott, amikor narkolepsziát és katalepsziát diagnosztizáltak nála orvosai. A gyermek az injekció óta naponta hétszer alszik, és sokszor a legváratlanabb pillanatokban zuhan álomba. Ráadásul amikor ébren van, akkor is olyan, mintha alvajáró lenne.

85022

– Rá sem ismerek a fiamra, amióta megkapta a sertésinfluenza elleni védőoltást. Egy hónappal az injekció után vettük észre, hogy sokkal fáradékonyabb és rengeteget alszik, sőt, az ébrenléte alatt is sokszor vannak önkéntelen izomösszehúzódásai. Már csak tolószékben tud közlekedni, mert a nap bármelyik pillanatában álomba zuhanhat. Ráadásul ha alvás után felébred, akkor úgy érzi magát, mintha napok óta ébren lett volna, és emiatt nagyon nehéz kezelni a hangulatingadozásait. – nyilatkozta az aggódó anyuka, Leanne a Daily Mailnek.

Nagy-Britanniában már nem ez az első eset, hogy egy gyermek a sertésinfuenza elleni védőoltástól lett beteg. A vakcinákat gyártó GlaxoSmithKline-t Kershaw-ékon kívül további 37 szülő perelte be, ugyanis az ő csemetéik is hasonló, narkolepsziás tüneteket produkálnak. A cég közleményében azt ígérte, megvizsgálják, milyen összefüggés mutatható ki az oltás és a megbetegedések között.

forrás: borsonline.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

A felhasználók hozzászólásáért az oldalunk nem vállal felelőséget!

live webcam girls
Scroll To Top