Kezdőoldal / Egyéb / SZÍVSZORÍTÓ: ETTŐL RETTEGETT A 6 ÉVES KISFIÚ
SZÍVSZORÍTÓ: ETTŐL RETTEGETT A 6 ÉVES KISFIÚ

SZÍVSZORÍTÓ: ETTŐL RETTEGETT A 6 ÉVES KISFIÚ

Az éjszaka, rettenetes hidegben kószáló fiúra egy helybéli lakos lett figyelmes, és amikor kiderült, mit keres az utcán, teljesen ledöbbent. Olyan szegények voltak, hogy nem volt otthon ébresztőórájuk, ezért már éjjel elindult az iskolába.

A szívszorító történet Kínában esett meg, és jól jellemzi az ottani állapotokat, bár – anélkül, hogy lelőnénk a sztori végkimenetelét – ha nem alakul ilyen meseszerűen a vége, talán nem kapták volna fel ennyire a helyi sajtóban.

November 26-án hajnalban egy 6 éves kisfiú sétált Jünnan-tartomány egyik városában. A szokatlan jelenségre egy helyi lakos lett figyelmes, aki oda is ment a fiúhoz, és megkérdezte, merre tart ilyenkor, ráadásul ebben a metsző hidegben. A fiú azt válaszolta, családja túl szegény ahhoz, hogy ébresztőórát tartsanak otthon, de ő nem akart elkésni az iskolából, ezért inkább már éjszaka nekivágott a 3-4 kilométeres útnak.

85373

 

Az átfagyott fiút egy civil rendőr vitte be a rendőrségre, ahol azt is elmondta, anyja évek óta elhagyta őket, ezért jelenleg apjával és nővérével élnek, de a túléléshez is alig elegendő körülmények között.

Édesapja előző este éjszakai műszakos volt, ezért amikor elment otthonról, elkezdett félni, hogy mi lesz, ha reggel elalszik, és nem ér be időben az iskolába. Így még éjszaka bepakolt a táskájába, és gyalog vágott neki a nagy útnak.

Amikor apját értesítették, azonnal otthagyta a munkát, és hazasietett. A civil rendőrtiszt – aki a fiút hazakísérte – teljesen elszörnyedt a körülményeken, amiben a család élt, és eldöntötte, megajándékozza őket.

A tiszt másnap munka helyett ellátogatott a szegény családhoz pár meglepetéssel Egy ébresztőórát adott nekik ajándékba, hogy ezentúl ne legyen gond a reggeli keléssel. Emellett pár iskolai kelléket is vett a kisfiúnak, akinek szeme ragyogott a könnycseppektől.

forrás: borsonline.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

A felhasználók hozzászólásáért az oldalunk nem vállal felelőséget!

live webcam girls
Scroll To Top