Kezdőoldal / Egyéb / SZÍVSZORÍTÓ: ÖNGYILKOS LETT, HOGY TESTVÉRE ÉLHESSEN
SZÍVSZORÍTÓ: ÖNGYILKOS LETT, HOGY TESTVÉRE ÉLHESSEN

SZÍVSZORÍTÓ: ÖNGYILKOS LETT, HOGY TESTVÉRE ÉLHESSEN

A 18 éves fiú és bátyja súlyos veseelégtelenségben szenvedtek, a családnak pedig nem volt elég pénze az életmentő műtétekre. A kisebbik végzett magával, hogy legalább egyikük életben maradjon.

Szívszorító történet látott napvilágot a kínai sajtóban. Az Anhuj tartományban megesett tragédia valójában csak félig tragédia, de ettől csak még drámaibb az egész.

A 18 éves Kao Hungjhuj és két évvel idősebb testvére 2010-óta ugyanabban a súlyos veseelégtelenségben szenvedtek. A betegség legvégső szakaszában, az urémiában tartottak, aminek utolsó stádiuma már olyan súlyos, hogy a betegek többsége nem is jut el idáig. A testvéreket nem csak ez, hanem családjukat sújtó szegénység is kínozta.

87299

A szülők egyszerűen nem engedhették meg maguknak, hogy a tetemes orvosi költségeket állják, így gyermekeik új veséket sem kaphattak, pedig életüket csak ez menthette volna meg. Egyikükét végül meg is mentette, de az ár súlyos volt.

Kaót egy napon ugyanis holtan találták egy elhagyatott, sötét épületben. Zsebében egy levél volt. “Anya és apa! Sajnálom, de el kellett mennem, hogy meg tudjátok menteni a bátyám életét. Testvérem, ha meg tudnak gyógyítani, boldog leszek” – állt a levélben. Kao öngyilkos lett. Növényvédő szereket vett be, hogy halála után szüleinek már csak egy veseműtétet kelljen állni.

suicide_save_brother3

Szívszorító kívánsága valóra vált: bátyja hat órás műtét után új vesét kapott, és megmenekült. “Sokkal boldogabb lennék, ha Kao élne” – mondta szűkszavúan.

forrás: Borsonline.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

A felhasználók hozzászólásáért az oldalunk nem vállal felelőséget!

live webcam girls
Scroll To Top