Kezdőoldal / Érdekesség / UFÓ repült át a hold előtt-Videó!
UFÓ repült át a hold előtt-Videó!

UFÓ repült át a hold előtt-Videó!

Egy internetező egy új felvétellel szeretné bizonyítani, léteznek űrlények. A Hold előtt egy piciny, fehér pont halad el – sokan állítják, hogy egy idegen lény űrhajóját sikerült lencsevégre kapni, mások viszont szkeptikusan állnak a kérdéshez.

Futótűzként terjed az interneten az a videó, amin – állítólag – egy földönkívüli űrhajó látható. A danchek2013 felhasználó által feltöltött felvételen jól látszik, ahogy a Hold előtt egy fehér pont elhalad.

(Balról jobbra repül át a képernyőn)

Daily Mail a kétkedőket azzal győzködi, hogy az azonosítatlan repülő tárgy hasonló csíkot húz maga után, mint az űrhajók és repülők szoktak.

A netezők azonnal találgatásba kezdtek: sokak szerint a felvétel hamisítvány, mások meteorra, számítógépes trükkre, vagy ember által gyártott műszerre, repülőre gyanakodnak.

– Az emberek nem tudnának egy ilyen gyorsan közlekedő járművet építeni és egy meteor nem változtat ilyen hirtelen irányt. Korábban a Földről is azt hitték, hogy lapos, most ti is ennyire határozottan állítjátok, hogy hamis a felvétel – érvelnek az űrlény-elméletben hívő kommentelők.

Legutóbb Elijah Prychodzko amatőr csillagász decemberi felvétele gerjesztett vitát az ufó-hívők és tagadók között. Elmondása szerint tavaly december huszadikán éppen az eget kémlelte távcsövével, amikor hirtelen egy vakító robbanásra lett figyelmes. Telefonját azonnal a teleszkóp keresőjéhez tette és videóra rögzítette a különös jelenséget. Egyesek biztosak benne, hogy egy ufó robbant fel.

forrás: borsonline.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

A felhasználók hozzászólásáért az oldalunk nem vállal felelőséget!

live webcam girls
Scroll To Top