Kezdőoldal / Érdekesség / Valódi bizonyíték több idegenekhez köthető elrabláshoz!
Valódi bizonyíték több idegenekhez köthető elrabláshoz!

Valódi bizonyíték több idegenekhez köthető elrabláshoz!

Napjaink egyik legelterjedtebb összeesküvés-elmélete, az emberrabló idegenekről szóló történetek sokakban keltenek szorongást. A világ minden táján élnek olyan ártatlan férfiak, nők és gyerekek, akiknek az életét szabályosan tönkretették a furcsa eltűnési esetek. Váratlanul és erőszakosan távolították el őket otthonukból, az idegenek járművére vagy bolygójára szállították őket, ahol szörnyű kísérleteket végeztek rajtuk.

A legfélelmetesebbé a tökéletes reménytelenség és a segítség teljes hiánya teszi ezeket az eseteket. Az áldozatok élete teljes mértékben a rejtélyes idegenek jó szándékától függ, kényük-kedvük szerint végzik ijesztő, orvosi jellegű kísérleteiket az embereken.

ufo-elrablas

Az eltűnések

A kutatók megpróbálták kategorizálni az eltűnéseket az általánosan megfigyelt ismertetőjegyek alapján, melyekről az állítólag elraboltak számoltak be.

A típusok között előfordul egyszerű eltűnés, amikor az áldozatok a nyugodtság érzésére emlékeznek. Az ufókutatók szerint a szállítás történhet hajókkal, de használhatnak dimenziók közötti kaput is. Véleményük szerint szintén gyakori az úgynevezett bioenergia-elszívás: az elraboltak energiáját vagy tudatát földönkívüli technológiával szippantják ki a testükből.

Egyes elméletek továbbá azt állítják, hogy léteznek telepatikus álmok, melyekben egyértelmű az elrablás, ugyan nem a személy fizikai valójában, mint egy tényleges elrablásnál, de legalább annyira hatásosan és veszélyesen jelenik meg.

A szürkék

A szürkék bukkannak fel leggyakrabban az eltűnéses ufótörténetekben. Apró teremtmények dinnyeforma fejjel, nagy, fekete, ferde szemmel, akik a többi, földönkívüliekkel kapcsolatos elméletnek is gyakori szereplői.

Jelenleg meglehetősen eltérő az érintettségük megítélése a különböző, emberrablásokkal foglalkozó összeesküvés-elméletekben: attól az optimista véleménytől, hogy valójában saját leszármazottainkról van szó, akik visszajöttek az időben, hogy megóvják a Földet az elpusztítástól, egészen addig a sokkal sötétebb rémképig, hogy csak ivarsejtekért jönnek, mert a saját fajukat akarják megóvni a kipusztulástól.

Az Egyesült Államok kormánya

Az összeesküvés-elméletek szerint a Majestic-12 – azaz az MJ-12 – erős árnyékszervezet az Egyesült Államok kormányzatán belül, mely összedolgozhat a szürkékkel, és hagyja, hogy azok technológiai információk fejében folytassák kísérleteiket. Sok áldozat katonai személyzetre és berendezésekre emlékszik, gyakran egyetlen földönkívüli nélkül.

A mesteri félretájékoztatási taktikával felfegyverzett csoport könnyen hiteltelenné és nevetségessé teheti az ufóügyek kutatóit és minden mást, ami fényt deríthetne a rejtélyes szürkék létezésére. Az emberrabláshoz kötött kísérletek így nyugodtan folyhatnak, további ezrek életét keserítve meg, de folyamatos technológiai fejlődést hozva az Egyesült Államok kormányzatának.

A delfinek

307s1Egyes elméletek szerint a szürkék lehetnek a delfinek jövőbeli tényleges leszármazottai vagy csupán genetikai leszármazottai is, akik saját gyalázatos céljaik miatt térnek vissza a mi korunkba. A szürkék és a delfinek között megfigyelhető hasonlóságok, a bőr textúrája, a szín és az ellenségek megzavarására alkalmas ultrahang-kibocsátás képessége mind olyan körülmény, amelyet érdemes figyelembe venni az ufókutatók szerint. Bár mindezt nem támasztja alá a delfinekről jelenleg rendelkezésre álló tudásunk, hiszen ezeket a tengeri emlősöket az ember irányában teljesen jóindulatú és barátságos élőlényekként ismerjük.

Vajon kísérleteznek rajtunk?

Az egymást követő emberrablásoknak áldozatul esettek apró fémeszközöket vettek észre testükbe ültetve, többnyire az orrüregükben, de gyakran más testrészeikben is. Az orvosok által sikeresen kioperált implantátumok eredetét sohasem sikerült tisztázni.

A felhasznált fémek gyakran olyan anyagok, amelyeket a földi tudomány nem ismer, a tárgyak rendeltetése pedig megfejthetetlen. Az összeesküvés-elméletek hívei között komoly viták folynak arról, hogy vajon nyomkövetők lehetnek-e, vagy még annál is komolyabb műszerek.

Idegenek áldozata (Communion) -sci-fi

forrás: ujvilagtudat.blogspot.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

A felhasználók hozzászólásáért az oldalunk nem vállal felelőséget!

live webcam girls
Scroll To Top