Kezdőoldal / Egyéb / 10 teremtmény, amely sokkolta a Világot
10 teremtmény, amely sokkolta a Világot

10 teremtmény, amely sokkolta a Világot

Az elmúlt években tapasztalható furcsa elfajzott állatsereglet méltó helyen lenne Dr Moreau szigetén. A sci-fi regényt H. G. Wells írta 1896-ban, melyből számos hollywoodi film készült. A regény szövege  Edward Prendrick elbeszélése alapján készült, egy hajótörött emberé, akit egy arra haladó hajó mentett meg, mely doktor Moreau szigetéről indult útnak. A doktor emberszerű lényeket hozott létre élveboncolás útján.

A regény számos filozófiai kérdéssel foglalkozik, többek közt a fájdalommal és kegyetlenséggel, erkölcsi felelősséggel, az emberi identitással, és a természetbe való emberi beavatkozással. Az alábbi tíz teremtmény jól árulkodik a környezetszennyezés aggasztó állapotáról, mely számos torzszülött mutáns lény megszületését okozta, és arról a jelenlegi erkölcstelen világról, mely lehetővé teszi ezt a mérhetetlen szennyezést.

A guatemalai disznóember

2012-ben egy  guatemalai falu lakói úgy vélték, hogy ez az emberszerű fejjel született disznó a földönkívüliek munkája,  miután furcsa ragyogó fényeket láttak az égen lebegni a születése éjszakáján. Szegény malac, mely egyike volt a 11 lelkes alomnak, az alábbi képeken jól látszik, hogy egy ember és valami sci-fi filmből való lény keveréke.

ember_diszn_hibrid1

Laureano Escobar Arias helyi farmer: “Teljesen sokkolt – tényleg félelmetes élmény volt.”

mi

Majom disznó Kínából

 2012-ben egy furcsa malac születése okozott szenzációt. A különös állatról az a hír járta, hogy egy eleven majom és egy nőstény disznó keveréke.

disznó majom hibrid

Félig ember, félig birka

2012 január 22-én hétfőn a sokotoi Fakon Idi állatkórház orvosai és a személyzet elképedve látták, amint egy birkaszerű szörnyszülöttet szállítottak be hozzájuk.

A félig birka, félig ember kinézetű lény Sokotoban, Nigériában született, és híre gyorsan bejárta a világot. A helyiek boszorkányságnak hitték a dolgot.

Dr. Dahiru sebészorvos szerint, aki a fertőzéstől szenvedő állatot ellátta azt mondta, hogy ilyen súlyos elváltozásokat csak felesleges gyógyszerek és sugárzás okozhatott.

birka ember hibrid

Emeber arcú birka

emberarcú birka

Félig ember, félig kecske
 
A nigériai Daily Post szerint, 2012 szeptemberében a jahuni helyi általános kórház egy abszurd színházzá változott, amikor egy 9 hónapos terhes nő gyermekét segítették világra, és aki emberi fejjel, de kecske lábakkal született. A nőnek, akinek nem ismeretes a személye, az orvosok csak alig merték megmutatni gyermekét, melynek nyak nélküli emberi feje volt, de lábai kecske végtagok voltak.
ember kecske hibrid
Félig ember, félig kecske Zimbabweben
 
2009 szeptember 28-án számolt be a  The Daily Telegrap egy kecskéről, mely pár órával a születése után pusztult el  Lower Gweruban, Zimbabweben, melynek nagy feje és arca volt, ami nagyon hasonlított egy emberére, de kecske lábakkal és farokkal rendelkezett. A zimbabwei Guardian beszámolt arról, hogy Jason Machaya kormányzó a lényt az ember és kecske párosítása eredményének tartotta.
“Az eset nagyon sokkoló. Ez az első alkalom, hogy egy ilyen ördögi dologgal találkoztam. Ez nagyon kínos – mondta Machaya.” “A feje egy emberé, a teste pedig olyan, mint egy kecskéé. Nyilvánvaló, hogy ezért egy felnőtt ember lehet csak felelős. A gonosz erők lehetnek felelősek, ha valaki így elveszti az önuralmát.”
kecske ember
A Montauk szörnyA “Montauk szörnyet” Montauk, Lon Island térségében, egy New York városi tengerparton találták 2008-ban. Teste csupasz volt, kutyaszerű, de a feje csőrben végződött és a fogai nagyon furcsák voltak.
Néhányan azt mondták, hogy a “Montauk szörny” egy partra vetett mosómedve tetemére hasonlított. A lény eredetét és a történet valódiságát illetően különböző történetek keringtek, mely aztán vita és spekuláció tárgya lett. Nem ismert, mi történt a tetemmel.
montauk monster
William Wise, a Stony Brook egyetem tengeri erőforrások intézetéből megtekintette a lényről készült fotót egy kollégájával együtt, és azt hamisítványnak tartotta, “mintha valaki nagyon kreatív akart volna lenni a latex-el”. De a másik legjobb ötletük az volt, hogy ez egy beteg kutya lehetett, vagy prérifarkas, mely már a tngerben lehett egy jó ideje.Wise a következő lehetőségeket vette figyelembe:Mosómedve – a lábai elég aránytalanok a testéhez képestTengeri teknős – a tengeri teknősöknek nincs foguk, a testüket nem lehet úgy eltávolítani a páncéljukból, hogy ne sérüljön a gerincük, vagy a bőrük

Rágcsáló – a rágcsálóknak két nagy metszőfoguk van elöl

Kutya vagy kutyaféle, mint pl. a prérifarkas – a kiemelkedő szem nem összeegyeztethető a lény lábával

Juh vagy juhféle – ezek az állatok párosujjú patások, nem pedig többujjú patások

montauk monster 2b
A Plum sziget egy állat betegségekkel foglalkozó központ Long Island peremén, ami az egyik legveszélyesebb biolabor az USA-ban a biológiai hadviseléssel és az állatokat érintő egzotikus betegségekkel kapcsolatos kutatásai és kísérletei miatt. Néhányan bizonyosak benne, hogy az állat egy kísérlet eredménye volt.
montauk monster 2
Szörnyarcú vidra

A bizarr kinézetű lénynek hosszú szőrös teste van, kopasz feje, a lábai és az arca is csupaszok. Egy kanadai kisvárosban tűnt fel a média szerint. Kutyasétáltatás közben fedezte fel két nővér.Az elpusztult állatot a közeli tóból az egyik kutya húzta ki a partra, lefényképezték majd otthagyták. Mire a helyiek visszamentek, hogy ők is megnézzék, addigra a test eltűnt.
otter monster
otter monster 2
Az East River szörny rejtélye

Denis Ginley fényképész készítette ezeket a képeket 2012 júliusában az East River partján Manhattan közelében, mialatt barátjával sétált.A hatóság szerint csupán egy disznóról van szó, de Denise határozottan állítja, hogy nem az. A disznóknak párosujjú lábaik vannak, ennek pedig minden lábán öt különálló ujj látható.
montauk c
montauk c2
Furcsa lény oroszországból

2009-ben találták ezt a furcsa lényt az Orosz Cseljabinszkben egy elhagyott épület alapjánál egy gödörben. Néhányan patkó alakú ráknak vélték.A lénynek több mint húsz apró lába volt.
russian alien
russian alien trench 2
russian trench 4
Chupacabra szörny kínábólA chupacabra egy spanyolországi eredetű lény, mely kecskéket öl és szívja ki azok vérét. A titokzatos szörny mítosza Puerto Rico-ból származik, ami elterjedt Észak- és Dél-Amerikában. 2010 márciusában a délkelet-kínai Suining és Sichuan provinciákban egy a Chupakabrához nagyon hasonló állatot fogtak el.Az állat megtámadta a környék csirkéit. Az egyik károsult elmondta, hogy látta, amint az állat a széttépet csirkék húsából eszik. Megpróbálta elkergetni egy bottal, de sikertelenül. Végül a szomszédok segítettek elfogni és ketrecbe zárni.Az állat úgy néz ki, mint egy egér, egy kenguru és egy kutya keveréke hatalmas karmokkal. A lény 60 cm hosszú, 30 cm-es farokkal. Mikor a helyiek megpróbálták zöldséggel és hússal etetni, az állat nagyon agresszíven viselkedett.

chupacabra-monster
Forrás: beforeitsnews

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

A felhasználók hozzászólásáért az oldalunk nem vállal felelőséget!

live webcam girls
Scroll To Top