Kezdőoldal / Egyéb / A 20. század 25 LEGBRUTÁLISABB sorozatgyilkosai (18+) I. rész
A 20. század 25 LEGBRUTÁLISABB sorozatgyilkosai (18+) I. rész

A 20. század 25 LEGBRUTÁLISABB sorozatgyilkosai (18+) I. rész

Kik ezek a sorozatgyilkosok, és mi motiválja őket? Felfoghatatlan, hogyan tervelik ki előre a gyilkosságot, és milyen módszerekhez folyamodnak, hogy áldozatukat megkínozzák, majd meggyilkolják.

Íme a 20. század leggonoszabb sorozatgyilkosai:

 

David Berkowitz

“Sam fia”, vagy “44 kaliberes gyilkos” néven került a köztudatba. 1976-ban tartotta rettegésben New York városát. Összesen hat embert ölt, és hetet sebesített meg.1977 nyarán beismerte az összes gyilkosságot. Minden egyes bűncselekményért 25 év börtönbüntetést kapott, tehát nem valószínű, hogy valaha is szabadulni fog.

David Berkowitz

 

 

Edmund Kemper

Edmund Kemper a „Diáklányok gyilkosa”. Egy tucat brutális gyilkosság írható a számlájára az 1970-es években Kaliforniában. Mindig nagy figyelmet fordított arra, hogy eltüntesse a hozzá vezető nyomokat. 15 éves volt, amikor megölte nagyszüleit. A gyilkosság után börtönbe került, majd a bíró úgy döntött, hogy kórházba küldik pszichiátriai kezelés céljából. 1969-ben, 24 éves korában kiengedték. Ezután megölt és feldarabolt 6 nőt. Később meggyilkolta anyját és egyik barátnőjét, majd feladta magát a rendőrségen. 1973-ban 8 rendbeli gyilkosságban bűnösnek találták, és életfogytiglan börtönbüntetést kapott.

Edmund Kemper

 

 

Larry Bittaker és Roy Norris

Két amerikai sorozatgyilkos, akik együtt gyilkoltak meg 5 fiatal nőt Kaliforniában 1979-ben. Áldozataikat elhagyatott, félreeső helyekre csalták, majd mindketten megerőszakolták, megkínozták őket, végül végeztek velük. Bittakert halálra ítélték, Norris megmenekült, Bittaker elleni vallomásáért cserébe 45 évet kapott.

Larry Bittaker és Roy Norris

 

 

Ian Brady és Myra Hindley

Ian Brady és Myra Hindley 1963-1965 között 5 gyermeket ölt meg. A 10 és 17 év közötti áldozataikat először szexuálisan bántalmazták, majd brutálisan meggyilkolták őket. 3 áldozatuknak sírt ástak, a negyedik áldozat holteste a mai napig nem került elő, az ötödikét pedig Brady házában találták meg. Mindkettőjüket életfogytiglan börtönbüntetésre ítélték.

Ian Brady és Myra Hindley

 

 

Kenneth Bianchi és Angelo Buono (A hegyi fojtógatók)

Bianchi és Buono unokatestvérek voltak. 1977 és 1978 között összesen kilenc 12 és 28 év közötti lányt és nőt raboltak el. Áldozataikat miután elrabolták, megerőszakolták és megölték. Mindegyik áldozatukat felvitték a hegyekbe, és ott végeztek velük. Mindketten életfogytiglan tartó börtönbüntetést kaptak, Buono 2002-ben szívrohamban meghalt cellájában.

Kenneth Bianchi és Angelo Buono

 

 

Dennis Rader

Dennis Rader 1974 és 1991 között tartotta rettegésben Wichita városát, a “megkötözni, megkínozni, megölni” jelszavú férfi tíz embert végzett ki különös kegyetlenséggel, és csak három évtizedes nyomozás után tudták elfogni.

Rader áldozatait kifigyelte, majd betört otthonukba. Mielőtt megfojtotta őket, levágta végtagjaikat. Hosszú csend után már hiányzott neki a média figyelme, és elküldte 2005 márciusában egy korábbi áldozatának fényképét és jogosítványát egy helyi újságnak, így találtak rá. Letartóztatták, mindent bevallott, életfogytiglan tartó börtönbüntetést kapott.

Dennis Rader

Forrás: Google

 

 

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

A felhasználók hozzászólásáért az oldalunk nem vállal felelőséget!

live webcam girls
Scroll To Top