Kezdőoldal / Egyéb / A 20. század 25 LEGBRUTÁLISABB sorozatgyilkosai (18+) II. rész
A 20. század 25 LEGBRUTÁLISABB sorozatgyilkosai (18+) II. rész

A 20. század 25 LEGBRUTÁLISABB sorozatgyilkosai (18+) II. rész

Kik ezek a sorozatgyilkosok, és mi motiválja őket? Felfoghatatlan, hogyan tervelik ki előre a gyilkosságot, és milyen módszerekhez folyamodnak, hogy áldozatukat megkínozzák, majd meggyilkolják.

Íme a 20. század leggonoszabb sorozatgyilkosai:

 

Donald Henry Gaskins

1969-ben kezdte a gyilkolást. Stopposokat vett fel, akiket megkínzott, megcsonkított, majd végzett velük. Állítólag 200 ember meggyilkolása fűződik a nevéhez. Ez a nagy szám a mai napig nem bizonyított. 1975-ben tartoztatták le, életfogytiglan börtönbüntetést kapott. Gaskins annyira megszállott volt, hogy még a börtönben is megölte az egyik rabtársát. Ezután 1991-ben kivégezték.

Donald Henry Gaskins

 

 

Peter Manuel

Manuel egy amerikai születésű skót sorozatgyilkos volt. Dél-Skóciában 1956 és 1958 között 9 embert gyilkolt meg. Arra vágyott, hogy az érdeklődés központjába kerülhessen. Áldozatait többnyire megerőszakolta, majd megölte vagy lelőtte. A rendőrség nem tudta bizonyítani a gyilkosságait, egészen az utolsó gyilkosságig, amikor sikerült elkapniuk. A 9 gyilkosságból nyolcat tudtak rábizonyítani. 1958-ben halálra ítélték.

Peter Manuel

 

John George Haigh

Ő volt az ún. “A savfürdős gyilkos”. Bűnösnek találták 6 ember meggyilkolásában, de az ő állítása szerint 9 emberrel végzett. Sikeres üzletembernek adta ki magát, így bűvölte el tehetős áldozatait. Egy elhagyott raktárba csábította el őket, majd ott végzett velük. Ezután a holttesteket kénsavba oldotta fel. 1949-ben halálra ítélték, és felakasztották a Wandsworth börtönben.

John George Haigh

 

Fred & Rose West

1967 és 1987 között Fred és Rose West megerőszakolt és megölt legalább 11 fiatal nőt. Miután a rendőrság kapott egy bejelentést, a párt elfogták és vádat emeltek ellenük 1994-ben. A házkutatás során emberi maradványokat találtak a pár otthonában. Miután letartóztatták őket, Fred West felakasztotta magát a cellájában. Rose Westet 10 rendbeli gyilkosággal börtönre ítélték.

Fred & Rose West

 

Arthur Shawcross

Amerikai sorozatgyilkos, vagy más néven az Genesee River Killer. Shawcross 1972-ben egy 10 éves kisfiút egy erdős területre csábított, majd szexuálisan bántalmazta, végül megölte, ezután egy 8 éves kislányt is megerőszakolt, majd megölt. A gyilkosságok után elfogták és elítélték. 14 év után 1988-ban szabadult. Ezután brutálisan meggyilkolt 12 prostituáltat, végül az utolsó gyilkosság helyszínén elfogták. Shawcross az összes gyilkosságot bevalotta, 250 év szabadságvesztésre ítélték. 2008-ban halt meg a börtönben.

Arthur Shawcross

 

 

Peter Sutcliffe “yorkshire-i hasfelmetsző”

1981-ben ítélték el 13 nő brutális meggyilkolásáért, és további 7 gyilkossági kísérletért. Elsősorban prostituáltakat célzott meg. Életfogytiglan tartó börtönbüntetést kapott. Az elítélt először 1975-ben gyilkolt, és utána hat évig tartotta rettegésben az észak-angliai Yorkshire grófság lakosságát támadásaival. Az elfogása után hivatalosan elmebetegnek minősítették, Sutcliffe a bíróságon azt vallotta, hogy Istentől kapott megbízást prostituáltak meggyilkolására.

Peter Sutcliffe

Forrás: google

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

A felhasználók hozzászólásáért az oldalunk nem vállal felelőséget!

live webcam girls
Scroll To Top