Kezdőoldal / Horror Zone / A leg­ijesz­tőbb szel­lem­fo­tók, amik­től tuti fel­áll a szőr a há­ta­don! 1. rész
A leg­ijesz­tőbb szel­lem­fo­tók, amik­től tuti fel­áll a szőr a há­ta­don! 1. rész

A leg­ijesz­tőbb szel­lem­fo­tók, amik­től tuti fel­áll a szőr a há­ta­don! 1. rész

Rej­tély, hogy pon­to­san mi tör­té­nik a halál után. Sokan nem hisz­nek a ter­mé­szet­fe­letti erők­ben és abban, hogy lel­künk to­vább él. De van­nak, akik sze­rint szel­lem­ként itt ra­gad­hat­nak az el­huny­tak. Akár hi­szel benne, akár nem, ezek­től a ké­pek­től tuti hi­deg­le­lést kapsz!

A szkeptikusok szerint a szellemfotók photoshoppal készülnek, vagy valamilyen exponálási hiba miatt mosódik el a kép. A következő fotók ettől függetlenül hátborzongatóak. Hogy hiszel-e a szemednek, azt rád bízzuk!

1. A Tulipán lépcsőház szelleme

A képet 1966-ban Ralph Harvy, nyugdíjas lelkész készítette, a Nemzeti Tengerészeti Múzeum egyik szárnyában, Greenwichben, Angliában. A szakértők elemzései szerint nem manipulálták a képet semmilyen módon. A fénykép volt az első bizonyíték arra a sok megmagyarázhatatlan és hátborzongató eseményre, ami a házban történt.

Furcsa hangok, ajtócsapkodás, lépések zajai és gyereksikolyok.

szellem_oddee.com_a97817_rsz_ghost_on_stairs_lg_(1).jpg

(Fotó: oddee.com)

Számos alkalommal láttak szellemet a látogatók. A história szerint 300 évvel ezelőtt meggyilkoltak egy szobalányt, aki a lépcső tetejéről a halálba zuhant. A vérét felmosó szolgák szellemét több ízben is látták a házban.

2. A hátsó ülésen ülő szellem

szellem_oddee.com_a97817_rsz_back-seat-ghost.jpg

(Fotó: oddee.com)

1959-ben Mabel Chinnery meglátogatta anyja sírját, majd amikor sétált vissza férjéhez – aki az autóban ült – készített róla egy képet. Amikor előhívták, döbbenten látták, hogy a férfi nem egyedül volt az autóban. Mrs. Chinnery azonnal felismerte anyja szellemét.Szakemberek megvizsgálták a képek, és nem találtak arra utaló nyomokat, hogy tükröződne valami az üvegen vagy exponálási hiba lenne.

3. A fegyházi kísértet

szellem_oddee.com_a97817_easternstate.jpg

(Fotó: oddee.com)

Amikor egy tévéshow keretein belül a szellemvadászok stábja meglátogatta a philadelphiai fegyházat, a kamerákkal a következő videót rögzítették. Valami fut a kamera felé, majd visszafordul és elfut!

Nézd csak!

4. A játékbolt szelleme

szellem_oddee.com_a97817_rsz_trughost.jpg

(Fotó: oddee.com)

Egy amerikai játékboltban szintén tévéműsort forgattak. A forgatás alatt senki nem látta a férfit, aki a falnak dőlve támaszkodik. A fotókon azonban már ott állt. Később egy médium, Sylvia Browne szeánszokat tartott a boltban, hogy kiderítse, ki az ismeretlen szellem. Kiderült, hogy John-nak hívják és prédikátor volt az 1880-as években. Farmja azon a helyen volt, ahová később a bolt épült. Valószínűleg favágás közben megsebezte magát és elvérzett.

Szelleme rendszeresen riogatja a vevőket, a mosdóban megnyitja a csapokat és suttog a vásárlókhoz.

5. Denise Russell nagypapája

szellem_oddee.com_a97817_rsz_granny_lg.jpg

(Fotó: oddee.com)

A képet 1997-ben készítette Denise Russell a nagymamájáról egy családi piknik alkalmával, nem sokkal a nő halála előtt. Senki nem látta, hogy a nagyi mögött áll valaki, a képek előhívása után döbbenten látták, hogy a képen a nagypapa is ott van, aki 1984-ben halt meg.

 

folyt.köv. 🙂

 

 

forrás: ripost.hu

 

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

A felhasználók hozzászólásáért az oldalunk nem vállal felelőséget!

live webcam girls
Scroll To Top