Kezdőoldal / Érdekesség / A leg­ijesz­tőbb szel­lem­fo­tók, amik­től tuti fel­áll a szőr a há­ta­don! 2. rész
A leg­ijesz­tőbb szel­lem­fo­tók, amik­től tuti fel­áll a szőr a há­ta­don! 2. rész

A leg­ijesz­tőbb szel­lem­fo­tók, amik­től tuti fel­áll a szőr a há­ta­don! 2. rész

Rej­tély, hogy pon­to­san mi tör­té­nik a halál után. Sokan nem hisz­nek a ter­mé­szet­fe­letti erők­ben és abban, hogy lel­künk to­vább él. De van­nak, akik sze­rint szel­lem­ként itt ra­gad­hat­nak az el­huny­tak. Akár hi­szel benne, akár nem, ezek­től a ké­pek­től tuti hi­deg­le­lést kapsz!

6. A Raynham kastély titokzatos női kísértete

szellem_oddee.com_a97817_rsz_brown-lady.jpg

(Fotó: oddee.com)

1936-ban készült minden idők talán leghíresebb szellemfotója, melynek hitelességét  a mai napig senki nem tudta megcáfolni.Provand kapitány és Indre Shira egy fotózásra érkeztek a kastélyba, amikor a kapitány szemtanúja volt a jelenésnek. A kastély úrnőjét látta, Lady Dorothy Townsendet, aki a lépcsőn halad fel éppen. A kapitánynak sikerült elővennie a fényképezőt és megörökíteni a szellemet.

7. A temetői kislány szelleme

szellem_oddee.com_a97817_best_baby_lg.jpg

(Fotó: oddee.com)

1946-ban készítette a képet Mrs. Andrews lánya sírjánál az ausztráliai Queenslandben. Lánya 17 évesen halt meg, a kép előhívásánál azonban észrevette, hogy a sírból egy csecsemő alakja rajzolódik ki.Aznap a temetőben senkit nem látott, gyerekkel pedig teljesen biztos nem találkozott. Évekkel később egy paranormális tevékenységekkel foglalkozó kutatómegvizsgálta az ügyet, és kiderítette, hogy a képen látható kislány testvérével egy közeli sírban fekszik.

8. A Mount Washington Hotel kísértetei

szellem_oddee.com_a97817_rsz_mt-washington-hotel-lea-ann-rigdon.jpg

(Fotó: oddee.com)

Állítólag a New Hempshire-ben található hotel számos szellemnek ad otthont. A leghíresebb egy hercegnő, aki egyszer megszállt a szállodában, halálakor pedig szelleme ott ragadt, és azóta is a 314-es szobában van.

9. A lovászfiú szelleme

szellem_oddee.com_a97817_rsz_tewin-bury-farm-ghost.jpg

(Fotó: oddee.com)

Neil Sandbach fotózott egy hartforshire-i farmon. A képek előhívásánál feltűnt az egyiken egy fehér ruhás fiú alakja. A farmon élőktől megkérdezte, hogy tapasztaltak-e valaha természetfeletti jelenségeket (nem említette a fotót). A dolgozók azt mondták, többször láttak egy fehér ruhás kisfiút, de soha nem tudtak vele beszélni.

10. Autóbalesetben elhunyt férfi kísértete

szellem_oddee.com_a97817_oklahoma.JPG

(Fotó: oddee.com)

Egyetlen éjszaka alatt három halálos baleset történt Oklahomában. Az autóroncsokat ugyanarra a telepre szállították. Az éjszaka folyamán döbbenetes képet örökített meg az ipari kamera. Az egyik áldozat alakja tűnt fel a roncsok között.

 

 

 

 

forrás: ripost.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

A felhasználók hozzászólásáért az oldalunk nem vállal felelőséget!

live webcam girls
Scroll To Top