Kezdőoldal / Egyéb / A valaha hallott legidiótább tetoválás-kérések
A valaha hallott legidiótább tetoválás-kérések

A valaha hallott legidiótább tetoválás-kérések

1. “Egyszer megkértek, hogy tetováljak Archert egy kisbaba vállára. Amikor nemet mondtam, az apjától kaptam egy jobbegyenest…”

169

2. “Egy kicsit túlsúlyos hölgy szerette volna a belső combjára tetováltatni UV-tintával, hogy Csúszós, ha nedves… Nem csináltuk meg neki.”

229

3. “Egy újdonsült anyuka a pasija nevét akarta tetováltatni az öt hónapos gyereke mellkasára…”

314

4. “Van a közelben egy tetoválószalon, ahol nem csinálnak rajzfilmfigurákat, YOLO feliratot, valamint cigi- és piamárkákat… szerencsére.”

416

5. “Egy lány egy Snorlaxot szeretett volna magára tetováltatni, aki éppen egy három lábujjú lajhárral füvezik, miközben bendzsózik, a háttérben pedig egy hatalmas marihuánalevél és egy kelta kereszt látható. Ennyire azért nem vagyok ügyes…”

614

 

6. “Thaiföldön voltam bulizni, amikor észrevettem, hogy egy srác nagyon sír a tengerparton. Odamentem megkérdezni, hogy mi történt vele, és akkor láttam, hogy egy Superman-jelet tetováltak a homlokára. Szép éjszaka lehetett.”

714

7. “Egy ismerősöm az egyik energiaital márka logóját akarta a micsodája fölé varratni. Senki nem vállalta…”

811

8. “Egy kedves barátom, aki tetoválóművész, egyszer kizavart a boltjából egy ürgét, aki mókusokat akart varratni magára – amik éppen a golyóit eszik.”

915

9. “Két srác akart egyentetkót: repülő, sz*xelő kacsákat. Nem bírtuk abbahagyni a röhögést.”

1011

10. “18 évesen Lou Begát akartam a fenekemre tetováltatni. Két szalon is elküldött, aztán feladtam a próbálkozást. Ma már nagyon örülök, hogy nem voltam kitartóbb ez ügyben.”

1118

11. “Egyszer egy 18 éves lány jött be a pasim szalonjába, és azt kérte, hogy tetoválja végig a nyakát párducmintásan, hogy menjen az aszimmetrikus hajához. A barátom felvilágosította, hogy a haja meg fog nőni, de a tetkó akkor is ott marad…”

1213

12. “Egyszer felszedtem egy csajt a klubban, aki azt mondta, hogy lefekszik velem, ha a fenekemre tetováltatom, hogy Jennifer csicskája. Belementem, de szerencsére a tetkós nem vállalta, Jennifer pedig hazament.”

1313

forrás: aztadom.co

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

A felhasználók hozzászólásáért az oldalunk nem vállal felelőséget!

live webcam girls
Scroll To Top