Kezdőoldal / Érdekesség / A Waverly Hills szanatórium kísértetei
A Waverly Hills szanatórium kísértetei

A Waverly Hills szanatórium kísértetei

Mi is lehetne félelmetesebb egy elhagyatott kórháznál? Ma éppen egy ilyen történetet hoztunk nektek a Kentucky államban található Waverly Hills szanatóriumról.

A Waverly Hills 1910-ben nyitotta meg kapuit, amely 40-50 tuberkulózisos beteget tudott befogadni. Az 1900-as évek elején Kentucky államban tombolt a TBC, ezért is fektettek be egy új kórházba. A helyet 1962-ben zárták be, hiszen a betegség visszaszorult.

06092008

A Wavery Hills a Ghost Hunters című műsor hatására lett népszerű, mivel a műsor besorolta a helyszínt a legkísértetiesebb kórházak közé. Érdekes tény, hogy négycsillagos hotellé szeretnék átalakítani a helyet, amely valószínűleg vonzani fogja a borzongásra vágyókat.

littleboywaverly
Az egyik legfélelmetesebb része az épületnek az 502-es szoba. A helyi legenda szerint az 502-es szobában öngyilkos lett egy nővér, de az is lehet, hogy meggyilkolták. A nővér a szanatórium tulajdonosától esett teherbe, akivel viszonyt folytattak. A lány későn tudta meg terhességét, ráadásul folyamatosan beteg emberek között volt, így felakasztotta magát a szobában.

orb-or-dust-small

Némely mendemonda szerint 63 ezer ember halt meg a szanatóriumba. A vezetők szerint egy évben a legmagasabb halálozási szám 152 ember volt.  Ezek szerint “csupán” nyolcezer ember hunyhatott el a falak között.

waverly_beds
A halálalagút a legnépszerűbb része a szanatóriumnak, ahol számos képet készítettek kísértetekről. Ezen az alagúton keresztül távolították el  a testeket a kórház területéről. Állítólag sikolyokat is lehet hallani az épület falai között.

1147

forrás: bizzariummagazin

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

A felhasználók hozzászólásáért az oldalunk nem vállal felelőséget!

live webcam girls
Scroll To Top