Kezdőoldal / Egyéb / Anyai szeretet nélkül
Anyai szeretet nélkül

Anyai szeretet nélkül

Egy anya, 3 lány és 2 fiú. 2 lány meghal, csak azért mert fiatalok, mert szépek és mert az anyjuk elmebeteg.

what-a-crime-scene

Sacramento, California 1983
Suesan Knorr 16 éves volt és reszketve lépett be családja otthonába. 2 lánytestvére Sheila és Terry is rettegetésben élt. Theresa Norr éveken át bántalmazta a lányait, mentálisan és fizikailag is, megalázta és mindenféle szajhának hordta el őket.
„Csikket nyomott el a hátamon, fegyvert szorított a fejemhez, kést nyomott a torkomhoz, megbilincselt és megvert.”
Theresa a két fiát sosem bántotta, de arra bíztatta őket, hogy segítsenek kínozni a húgaikat.
WilliamRobertKnorr
Robert és Wiliam
Az asszony féltékeny volt a lányaira, nem szerette a nőket, ezért élvezte, hogy uralkodhat a gyerekein. Robert, az egyik báty, Suesan mögé állt, hogy lefogja. A lány menekülni próbált, mire Teresa elővett egy fegyvert és lelőtte.
Candice Delong.: „Teresa hallucinált és paranoiás volt, azoknak, akik érzékcsalódástól szenvednek és paranoiásak nem kellene gyereket nevelniük.”
Theresa skizofrén volt. Ez nem más, mint egyfajta genetikai hiba, az agy biokémiai zavara.. A tünetek kezeléssel csökkenthetők, de Thersát nem kezelték, így nála a tünetek egyre hosszabbak és gyakoribban jelentkezők voltak. Úgy vélte a lányai fiatalsága és szépsége tönkreteszi őt. Azt gondolta, hogy a lánya, Suesan megátkozta őt és ez okozza a hízását. Teresa szerint Suesan maga volt az ördög, ezért úgy gondolta egy golyó véget vethet az átoknak. Megpróbálta elhitetni a többiekkel, hogy látta, amint szarvak nőnek ki Suesan homlokából. Amikor belelőtt a lányba, a golyó beépült a lány hátába, de nem halt meg, viszont súlyosan megsebesült. Az anyja úgy döntött életben maradhat, de nem hívott hozzá orvost. Egyszerűen kijelentette, hogy semmi szükség rá, hogy a lányát bevigye a kórházba. Suesan a kádban feküdt vérzett és oda volt bilincselve. Két héten át feküdt a fürdőkádban, hogy meggyógyuljon. Meglepő módon felépült, ám ez az eset mindennél jobban ösztönözte arra, hogy elhagyja brutális anyját.
TheresaJimmieCross
Suesan könyörgött az anyjának, hogy engedje őt elmenni, azt mondta bármit tesz, amit csak akar. Az anyja azt mondta: ha megengeded, hogy kivegyem a golyót, elengedlek. Suesan szabadságának az ára, egy, az anyja által otthon elvégzett műtét volt. Egyértelműen azért szerette volna eltávolítani a golyót, mert nem szerette volna, ha az a jövőben előkerül. Attól tartott, hogy akkor nyomozás indulna ellene és letartóztatnák. Szabadság helyett azonban Susan súlyos beteg lett. A konyhai műtét következtében olyan fertőzése keletkezett, amitől kómába esett. Theresa így összeszedte a lánya holmiját, őt magát pedig rájuk fektette, lelocsolta benzinnel és meggyújtotta. Suesan kómában volt, tehát még élt, mikor az anyja elégette őt. 17 éves volt…
suesan
Suesan (17)
Suesan halála után Theresa figyelme a másik lánya, Sheila felé fordult. Theresa erőszakkal etette őt, és ha a lány rosszul lett, akkor sem hagyta abba, mindent megetetett vele, még azt is, amit kihányt. Az anyát súlyos téveszmék gyötörték, miszerint a lányai miatt egyre csúnyább lesz.  A fiatalságuk, a szépségük, szó szerint fizikai fájdalmat okozott neki. Terrynek a legfiatalabb lánynak a kegyetlen kínzásokat mind végig kellett néznie.
1985 nyarán az anya egy szekrénybe zárta Sheilat. Több mint 1 hétig volt ott, élelem és víz nélkül. Egy este Terry és Sheila egyedül voltak otthon. Sheela azt mondta a fény felé tart és könyörgött, hogy a testvére adjon neki inni. Terry félt, mert az anyja sosem maradt el sokáig. Kivett a hűtőből egy doboz sört és azzal próbálta itatni nővérét, de a lány vizet kért. Azonban mielőtt kaphatott volna, az anyjuk hazaért, Terrynek ott kellett hagynia a testvérét, akit az anyja megkötözött és megvert, a lány pedig belehalt a sérüléseibe. 20 éves volt…
sheila
Sheila (20)
Terry végül felkereste a hatóságokat, de a történetét annyira bizarrnak találták, hogy senki nem hitt neki.
John Fitzgerald nyomozó viszont nem engedte, hogy lezárják az ügyet, ugyanis kezdte összerakni 2 megoldatlan gyilkosság darabkáit, a lány meséje alapján. Egy összeégett holttestet találtak nem messze az autópályától, egy fiatal nőét, a másik alkalommal pedig egy bedobozolt halott fiatal nőét a tótól nem messze. Ők voltak Terry nővérei. Tersát és két fiát letartóztatták. Robertet 3 év börtönre ítélték, William felfüggesztettet kapott. Theresát bűnösnek találták mindkét gyilkosság esetében. Mentális problémái nem befolyásolták az ítéletet; jelenleg is többszörös életfogytiglani börtönbüntetését tölti.
05_Flatbed_2 - JUNE
forrás: hotdog.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

A felhasználók hozzászólásáért az oldalunk nem vállal felelőséget!

live webcam girls
Scroll To Top