Kezdőoldal / Egyéb / ANYJUK DROGPARTIJA ALATT ÉGTEK HALÁLRA AZ OVISOK
ANYJUK DROGPARTIJA ALATT ÉGTEK HALÁLRA AZ OVISOK

ANYJUK DROGPARTIJA ALATT ÉGTEK HALÁLRA AZ OVISOK

A 36 éves nő hatalmas bulit rendezett, ahol a vendégek bedrogozva és részegen szórakoztak. Egy piromániás tinédzser felgyújtotta a gyerekszoba gardróbját, és a gyorsan terjedő tűzben a házigazda három apró gyereke és az őket menteni próbáló bátyjuk is odaveszett.

article-2376531-1AF98DD7000005DC-680_306x462Michelle Smith 36. születésnapját ünnepelte barátaival, és a freckletoni házibuli vendégei bedrogozva vagy saturészegen dorbézoltak. A 19 éves Dyson Allen szintén a meghívottak között volt, és a nyomozás szerint már aznap dél óta itta egymás után a feles vodkákat

A fiú, aki közben füves cigiket is szívott, beült az emeleti gyermekszoba gardróbjába, és ott próbált meggyújtani egy újabb jointot, ám ekkor lángra lobbantotta a szekrényben lógó ruhákat is. Mivel Allent korábban már többször elkapták gyújtogatásért, a rendőrség nem zárta ki a szándékosság lehetőségét sem, írja a Daily Mail.

A tűz gyorsan továbbterjedt a szobában, ahol három kigyerek, a négyéves ikerpár, Holly és Ella, illetve a kétéves Jordan aludt.

Allen ekkor lerohant a lépcsőn, és kiabálta, hogy tűz van, ám mindössze a gyerekek 19 éve bátyja, Reece sietett a kicsik segítségére. Hiába próbálta kimenteni őket a sűrű füstből és a lángokból, végül ő maga is odaveszett.

article-0-1A413E48000005DC-966_634x409

A nyomozás során Allent gyilkossággal vádolták meg, ám a bíróságon végül ezt emberölésre enyhítették, és ebben bűnösnek is találták a 19 éves fiatalt. Az ítélethirdetéskor elszabadultak az indulatok a tárgyalóteremben, sokan ugyanis a 36 éves nőt tartják felelősnek a tragédiáért.

A gondatlan anya ellen azonban nem indult eljárás, Allen büntetéséről pedig szeptemberben dönt a bíróság.

forrás: borsonline.hu

 

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

A felhasználók hozzászólásáért az oldalunk nem vállal felelőséget!

live webcam girls
Scroll To Top