Kezdőoldal / Hír / Az 51-es körzet felfedte titkait!
Az 51-es körzet felfedte titkait!

Az 51-es körzet felfedte titkait!

Bizonyára mindenki hallott már az 51-es körzetről (Area 51), amelyet a nevadai sivatagban nyitott meg az amerikai hadsereg 1955-ben. A katonai bázis elsődleges célja a kísérleti repülőgépek és fegyverek tesztelése és fejlesztése.

Sokáig folyt a találgatás hogy vajon miért is hozták létre ezt a titkos bázist, amelyet egyébként még jelenleg sem ismer el hivatalosan az amerikai kormány. Azonban kár is tagadni, létezik. Megbizonyosodhat bárki, akár a google earth nevű szoftverrel is. Sokak szerint kém repülőket tesztelnek rajta, mások szerint itt tárolják a rooswellben lezuhant UFO roncsokat.

A wikileaks, illetve tulajdonosa (Julian Assange) korábban megígérte az olvasóinak, hogy a hozzákerült FBI akták alapján, fellebbenti a fátylat az ufó kérdésről.

 

Mi is derül ki az aktákból állítása szerint?

1945-ben, a náci Németország bukásakor, az amerikai hadsereg érdekes dolgokra bukkant mikor átkutatta a német katonai hangárokat, titkos bunkereket. Számtalan nem földi eredetűnek látszó szerkezetet, illetve ezekről szóló dokumentumokat, képeket találtak.

Az akták szerint, a német birodalom valamiféle paktumot kötött az idelátogató idegenekkel akik lezuhantak. A németek technológiáért cserébe, segítettek nyersanyagokkal, illetve munkaerővel segíteni a bajba jutott idegeneknek a hazajutást. Az amerikaiak számtalan dokumentumhoz jutottak, amelyet a németeknek már nem volt idejük megvalósítani. A terveket, illetve lefoglalt teljes, illetve félkész német készítésű gépeket átszállították az 51-es körzetbe, melynek funkciója jelenleg is az, hogy a lefoglalt dokumentumok alapján fejlesszenek ki újabb technikai eszközöket. Eme tervek alapján sikerült “feltalálni”  a számítógépet, mikrohullámú sütőt  és még számtalan vívmányt ami a 20. században bukkant fel.

Vajon milyen titkokra számíthatunk még?

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

A felhasználók hozzászólásáért az oldalunk nem vállal felelőséget!

live webcam girls
Scroll To Top