Kezdőoldal / Egyéb / Az elátkozott festmény újabb áldozatot szedett!
Az elátkozott festmény újabb áldozatot szedett!

Az elátkozott festmény újabb áldozatot szedett!

Újabb rejtélyes haláleset történt az “elátkozott festmény” kapcsán, miután kiállították az Ír nemzeti galériában.

Az alkotást, egy 1900-as évek elején élt titokzatos művész készítette, akiről csak annyit tudnak a művésztörténészek, hogy a saját vérével festette a festményt, és miután kész lett a művel, azután öngyilkosságot követett el. Bizonyos elméletek szerint, a festő okkultizmussal foglalkozott, és úgy gondolta hogy a festményében fog tovább létezni a lelke.

atkozott-festmeny_01

Mivel a festményt a rejtélyes mendemondák miatt elégé nagy népszerűség övezte, folyamatosan újabb, és újabb művészgalériák versengtek azért, hogy bemutathassák. A lelkesedés azonban hamar alább hagyott, miután folyamatosan rejtélyes halálesetek történtek az aktuális galériában ahol bemutatták a képet.

Az egyik ilyen híres eset, mikor egy műkedvelő sósavat öntött az arcára otthon, miután délelőtt megnézte a festményt. Ilyen, és ehhez hasonló történetek övezik a festmény útját, amelynek legújabb áldozata egy három gyerekes anya volt.

A nő megszállottja volt az okkult dolgoknak, lefényképezte a festmény, ugyanis szerette volna ha az elkészült fotót kiakaszthatja a saját lakásában. Sajnos erre már nem volt lehetősége, ugyanis miután látta a festményt, két napra rá agyvérzés következtében meghalt.

atkozott-festmeny_02

Az elátkozott festményt azóta a galéria pincéjében tárolják, és egyelőre nem kívánják kommentálni az újabb halálesetet.

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

A felhasználók hozzászólásáért az oldalunk nem vállal felelőséget!

live webcam girls
Scroll To Top