Kezdőoldal / Egyéb / BOROTVÁVAL AKARTÁK LESZEDNI GYEREKÜK TETKÓIT
BOROTVÁVAL AKARTÁK LESZEDNI GYEREKÜK TETKÓIT

BOROTVÁVAL AKARTÁK LESZEDNI GYEREKÜK TETKÓIT

Az amerikai Alexander Edwards barátai gyermekeire vigyázott és úgy vélte, jó ötlet lenne kitetoválni a két kicsit. Nála már csak a gyerekek édesanyja és annak barátja volt ostobább, amikor egy borotvával próbálták meg eltávolítani a firkákat.

penge

Amikor azt hihetnénk, hogy azért a szülői idiotizmusnak is van határa, akkor egy olyan hírről számol be a DreamInDemon.com portál, amitől tényleg megáll az ember az esze.

A 20 éves Alexander Edwards a barátai gyerekeire vigyázott, és minden hezitálás vagy engedélykérés nélkül tetoválásokkal dekorálta ki a két kicsi testét. A történet bizarr folytatásaként amikor a szülők, Melissa Delp és barátja, Daniel Janney észrevették, mi történt, Janney tanácsára egy felhevített borotvapengével próbálták eltávolítani a tetovált bőrrészeket.

A rendőrség mindhárom nagyokos ellen eljárást indított és őrizetbe vette őket gyermekbántalmazás és súlyos testi sértés vádjával, valamint a tetováló Edwardsot még emberrablással is gyanúsítják.

Egy tetoválószalon tulajdonosa szerencsére a gyerekek segítségére sietett, és felajánlotta, hogy ingyen eltávolítja a nem kívánt tetkóikat.

forrás: borsonline.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

A felhasználók hozzászólásáért az oldalunk nem vállal felelőséget!

live webcam girls
Scroll To Top