Kezdőoldal / Érdekesség / Brutálisan megkínozta a testvérét!
Brutálisan megkínozta a testvérét!

Brutálisan megkínozta a testvérét!

2001. Novemberében A Két testvér, Bill Morgan, és Ashley Morgan úgy döntöttek, hogy elköltöznek szüleiktől és végre megpróbálnak önálló életet élni az Angliai York városában. Találtak maguknak egy megfelelő házat, ahová költözhetnek. Egy szomszédjuk van, aki azonban munkája révén ritkán tartózkodott otthon. A testvéreknek csak este volt idejük kicsomagolni, mert napközben rengeteget dolgoztak. Minden úgy zajlott ahogy szerették volna, nyugalmasan.
Eljött az este, a testvérek vacsora után elkezdtek pakolgatni, díszítgetni szobájukban. Ashley szobájában volt egy régi, 1805.-ben készített szekrény, benne egy poros naplóval. Az ágyon ülve elkezdte olvasgatni a naplót, amit egy kislány (Emma Smith) írt, 1912.-ben. Ashley olvasott csak olvasott, egyre jobban belemerült, amikor a szekrény magától becsukódott..

Ashley nagyon megijedt azonnal szólt is bátyjának, hogy nézze meg mi lehet a szekrény baja. Bill nem talált rajta hibát, egy kicsit nyikorgott ha kinyitották de különösebb baja nem volt. Lefekvéshez készülődtek, mikor az egész házban a lámpák pislogni kezdtek.. Azt hitték valami baj van a biztosítékkal oda kint  Nem foglalkoztak vele, szobájukba mentek és alváshoz készültek. Ashley az ágyon fekve, kis éjjeli lámpájával tovább olvasta a naplót. Amiben a kislány (Emma) arról írt, hogy szülei folyton veszekedtek.. A házból nem engedték ki, és csak vacsora közben lehetett együtt szüleivel .. Utána szobájába zárták. Mikor a kislány unatkozott elkezdett dalolászni magában, beszélgetett magával elég sűrű jelleggel, és mikor “összeveszett” magával, tépkedni kezdte saját haját és üveg szilánkkal vagdosta arcát.. Ashley ezt olvasva megrémült eldobta a könyvet magától, lekapcsolta a lámpáját és aludni próbált.. Azonban nyökögésre és kislány sírásra volt figyelmes, a szekrény felé fordult mert onnan jött a hang, mikor meglátott egy “árnyékot” állni maga előtt lehajtott fejjel..
Nem tétovázott sokat, reggel az első dolga volt, hogy elmenjen egy keresztény paphoz elmondani neki mit látott, és kikérni véleményét.

(Mivel a keresztény egyházak nem hisznek a szellemekben ezért a legjobb esteben is démonoknak nevezik őket!) A pap azt tanácsolta, vigyázzanak vele!

(A kísértetek mérete és alakja megegyezik az élőlényekével. Mivel általában néhány ember aki tapasztalt szemmel látható szellemeket, a leggyakoribb, hogy “füstszerű”, “homályos”, “árnyékot” látnak.
A parapszichológia az “anyagot” amiből a kísértetek vannak, “ektoplazmának” hívják.
Tudni kell, hogy mivel a szellemeknek nincs anyagi testük, tehát szemmel nem láthatóak, ezért jelenlétük olykor hangokkal, tárgyak mozgatásával fedik fel.)

Ashley tehát tisztában volt vele, hogy (Emma) szelleme (aki öngyilkos lett) ott kísért a szobájában.

Ismét eljött az este, immár sokkalta furcsább dolgok történtek. Mivel Bill, Ashley bátyja hamar elaludt, Ashley kíváncsiságból és némi unalomból tovább olvasta a naplót. Kiderült, hogy (Emmát) folyton ijesztegették szüleik, mert poénosnak találták..
Emma ebbe bele bolondult, és elvágta saját torkát egy üveg szilánkkal.
Emma szelleme, megszállta Ashleyt.. Tépkedni kezdte saját haját, szilánkokkal vagdosta arcát, miközben halkan, óvatos léptekkel át sétált bátyja szobájába.. Ashley, akiben Emma szelleme lakozott, azt hitte apja fekszik az ágyon. Fogott egy kést és megcsonkította vele Billt. Egyik kezét levágta, azzal kezdte ütlegelni Bill testét.. Vérszemet kapott mikor meglátta, hogy Bill menekülni próbál hatalmas kínok közt. A lány hátulról megfogta Bill fejét, és kiszúrta a szemeit, amibe azonnal belehalt.

Ashleyt nemsokkal testvére brutális megkínzása után a rendőrök találták meg otthonukban, miközben Bill testére feküdve, csupa véresen sírdogált.
A rendőrök kényszerzubbonyba egy gumiszobában elhelyezve zárták el Ashleyt egy York-i pszichiátrián.

Két évvel később, egy üveg szilánkkal elvágta saját torkát.

Írta: Miszisz Fira Heffner

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

A felhasználók hozzászólásáért az oldalunk nem vállal felelőséget!

live webcam girls
Scroll To Top