Kezdőoldal / Egyéb / Egy félelmetes városi legenda! +18
Egy félelmetes városi legenda! +18

Egy félelmetes városi legenda! +18

Néhány fiatal nagyon jó barátságot ápolt egymással, egy nap viszont minden megváltozott mikor James át hívta az egyik lány barátjukat, Esther-t hozzájuk egy délután.

Mikor a lány meglátta, hogy hol laknak a barátai, nagyon ledöbbent..
Egy lakótelepi emeletes ház volt, ami már kezdett omladozni, volt ahol már fal és ablak sem volt.

 

A ház lakói nagyon meg ijesztették Esther-t, mivel mindegyik lakó elme beteg volt.

Untitled-1

A fiú mondta a lánynak hogy várja meg őt a kapuban amíg felmegy, és megkérdezi az anyját hogy fel viheti e.

Amíg  Esther egyedül lent várakozott, addig egy elmebeteg a szeme láttára akasztotta fel magát.

Ez nagyon lesokkolta, James ezután 1-2 perc múlva oda ért Esther-hez, elmondta neki mit látott de ő ezt már kicsit sem találta furcsának.

IMG_0891

Felmentek a fiú lakására, mikor a  folyosón végig mentek,  Esther úgy érezte mintha figyelnék minden lépését, pedig senki nem volt a folyosón rajtuk kívül. Beértek a lakásba, ahol ott volt a lány legjobb barátnője is, megbeszélték, hogy menjenek el valamerre mert a lány már kicsit rosszul van ettől a közegtől ami lent van az udvaron, és folyton csak az ordibálást hallgatja.

Elindultak, felszálltak egy helyi buszra. Amíg Esther elaludt a buszon, addig valamelyik “barátja”, érzéstelenítőt adott be neki, utána rátett a hasára egy ember evő százlábút.

School-Bus-wpiCreative-7-537x267

Egyből a hasába mászott és a petefészkéig ásta be magát, ahol elkezdett lepetézni. A lánynak ez fel sem tűnt, mivel még az érzéstelenítő hatása alatt volt.

A buszról megláttak egy lányt az úton heverni. Leszálltak és segíteni próbáltak neki. Az úton fekvő lány elmondta, hogy egy féreg van a hasában és érzi ahogy rágják belülről.  A többiek meg kérdezték tőle, nem tudja e hogy került oda?! A lány csak annyit mondott,  hogy semmit nem érzett, és nem érti ő sem hogy került a hasába a féreg. Nagyon sírt, és kérte, hogy segítsenek neki kiszedni belőle mert nem akar meghalni, de így is, úgy is az lett a volna a vége.

xdbblf

A fiatalok elkezdték felvágni a hasát és meglátták hogy százával nyüzsögnek benne az emberevő lárvák.
Esther eddig végig a buszon feküdt, míg nem, már kezdte érezni magában a mocorgást, sejtette hogy benne is ez a féreg van, mivel ugyan azok a panaszok jelentkeztek nála is.  Érezte, hogy rágják belülről. Nagyon megijedt. Nem is szólt a többieknek, mert látta rajtuk, hogy mennyire tetszik nekik az, hogy látják szenvedni a lányt és élvezettel boncolják fel őt élve, semmiféle segítőszándék nélkül. Minden jel arra utalt, hogy ők is súlyos mentális zavarban szenvednek,  ezért inkább elmenekült előlük egy erdőbe mikor a többiek nem figyelték. Az erdőben meglátott egy kis faházat, be futott, és az emeleten talált egy pisztolyt amivel fejbe lőtte magát.

large

James és a többi barátja, elkezdték keresni Esther-t hogy mégis hol lehet, kezdtek már nagyon idegesek lenni mivel semmi pénzért nem hagyták volna ki azt, hogy őt is felboncolhassák.

Csakhogy a buszról egy utas kihívta a mentőket és a rendőröket, akik végül bevitték őket a kapitányságra, PANews+BT_N0064851376213688532A_I1és kihallgatták őket.

Majd miután vihogva és semmi szemrebbenés nélkül vallották be  a rendőröknek, hogy élve  felboncoltak egy lányt, a másikat meg a halálba kergették és emberevő férgeket tettek a testükbe, a rendőrök kivizsgáltatták  őket szakemberekkel,és miután kiderült hogy mentálisan zavart az elméjük,  elmegyógyintézetbe záratták őket. Ahogy azt meg is érdemelték.

 

Egyesek szerint még ma is ott kísért a szellemük, a rájuk jellemző vihogások zajában.

01_00741596

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

A felhasználók hozzászólásáért az oldalunk nem vállal felelőséget!

live webcam girls
Scroll To Top