Kezdőoldal / Egyéb / Szomorú: Meghalt a moslékon hizlalt kisfiú
Szomorú: Meghalt a moslékon hizlalt kisfiú

Szomorú: Meghalt a moslékon hizlalt kisfiú

Korábbi cikkünkben irtunk a kisfiúról, akit szülei az udvaron tartottak, és moslékkal etették. Az anya azzal magyarázta eme rémes körülményt, hogy nem volt a családnak pénze arra, hogy egészségesebb ételeket vásároljanak a fiúnak.

78849A kisfiú már évek óta képtelen volt a helyváltoztatásra, és szinte pucéran feküdt az udvaron, legyek hemzsegtek körülötte, amikor az Adevărul napilap újságírói meglátogatták.

Miután a média felkapta a fiú esetét, illetve embertelen körülményeit, egy bukaresti magánklinika elvállalta a kezelését, amitől Alexandru egy hét alatt 3 kilót fogyott. Sajnos miután haza szállították, megfázott, és édesanyja ekkor már hiába vitte kórházba 41 fokos lázzal, az orvosok már nem tudtak rajta segíteni.

Az orvos elmondta, ha a gyerekkel betartatták volna a diétát, illetve megfelelően étkezik, akkor nem történt volna meg a haláleset. A helyi gyámügy egyébként semmit nem tudott a fiú állapotáról, fogyatékosként volt bejelentve. Alexandru édesanyja három év alatt egyszer vitte őt dietetikushoz, mióta kiderült hogy valójában nem fogyatékos, azonban az ott kapott receptet eldobta.

image_gallery (7)

 

 

Megdöbbentő, hogy az ügy kapcsán senkit nem vontak még felelősségre, miközben egy gyermek embertelen körülmények között halt meg…

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

A felhasználók hozzászólásáért az oldalunk nem vállal felelőséget!

live webcam girls
Scroll To Top