Kezdőoldal / Egyéb / ELKÉPESZTŐ: SZEMETET ESZIK, MÉGIS TELJESEN EGÉSZSÉGES A FIATAL LÁNY
ELKÉPESZTŐ: SZEMETET ESZIK, MÉGIS TELJESEN EGÉSZSÉGES A FIATAL LÁNY

ELKÉPESZTŐ: SZEMETET ESZIK, MÉGIS TELJESEN EGÉSZSÉGES A FIATAL LÁNY

A kizárólag gyors ételeken élő és a sportot messziről elkerülő Faye már étkezési szokásaival is megdöbbenést keltett, ám az igazi sokk akkor érte az orvosokat, amikor a teljes körű kivizsgálás minden eredménye tökéletes lett.

Néhány hete sokkolta először a kedélyeket egy fiatal lány, Faye Campbell, amikor kiderült, hogy kizárólag gyors kaján és más, egészségtelen élelmiszereken él.

Mint elmesélte, gyermekkora óta képtelen normális ételeket enni, végül szülei feladták vele szemben a küzdelmet, és hagyták, hogy tejen és csipszen éljen. Az orvosok is tanácstalanok voltak, és megoldás helyett azzal riogatták a szülőket, hogy ha a gyerek így folytatja, 20 éves korára halott lesz.

Faye egyáltalán nem lett halott, sőt, csinos, vékony és életteli, ami teljesen váratlan egy olyan embertől, aki azóta semmivel sem táplálkozik egészségesebben. Semmilyen zöldséget és gyümölcsöt nem fogyaszt, nem sportol, sajtos pizzával, sajtburgerrel és csipsszel tömi magát, ráadásul literszámra issza a cukros üdítőket. A dohányzásról mindössze két hónapja szokott le, addig napi húsz szálat szívott.

article-2519140-196A2D5A00000578-33_634x873

A Daily Mail munkatársa ezért utána akart járni annak, hogy ha külsőre még nem is látszik, milyen belső elváltozásokat okoz a 21 éves lány szervezetében a teljesen egészségtelen életmód, és rávette Faye-t, hogy végezzenek el rajta egy teljes orvosi kivizsgálást.

Nyilván nem csak az újságíró , de az orvosok is biztosak voltak benne, hogy az évek óta nagy mennyiségben fogyasztott szénhidrát, zsír és a finomított élelmiszerek máris látványos rombolást végeztek a szervezetében, ám a leletek sokkoló dolgot tártak fel: Faye ugyanis tökéletesen egészséges.

84945

Testzsírszázaléka, BMI indexe, koleszterinszintje, vérnyomása, vérképe teljesen normális, nincs hiánybetegsége és az EKG lelete is tökéles. Az orvosok szerint Faye genetikai adottságai, gyors anyagcseréje és fiatal kora is hozzájárul, hogy egyelőre egészséges, ám figyelmeztették arra, hogy néhány év múlva már valószínűleg nem lesz ilyen csodás a helyzet.

Bár a vizsgálatok eredményének nagyon örül, Faye már nem annyira boldog állapota miatt, amiről azóta kiderült, krónikus reflux okozta. Gyermekként ezért szokott rá arra, hogy csak bizonyos ételeket egyen, és ez felnőttkorára sem változott túl sokat. Szeretne ő változatosan és egészségesebben táplálkozni, legfőképpen megenni az anyukja által készített ételeket, ám a hosszú évek alatt kialakult szokások hirtelen megváltoztatására képtelen a szervezete. Ételfóbiáján csak lassan, fokozatosan lehet úrrá, de csak nagy erőfeszítések árán.

forrás: borsonline.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

A felhasználók hozzászólásáért az oldalunk nem vállal felelőséget!

live webcam girls
Scroll To Top