Kezdőoldal / Egyéb / Ellopta a hamvakat: azt hitte, kokain
Ellopta a hamvakat: azt hitte, kokain

Ellopta a hamvakat: azt hitte, kokain

Azt hitte, a szomszéd titkos kokainkészletére bukkant rá, ezért rögvest a hóna alá csapta a szekrényen talált kis dobozkát, benne a szürke porral. Pedig az nem volt más, mint a szomszéd anyjának a hamvai.

Mi tagadás: szívesen megnéztük volna a kontár betörő arcát, amikor kijózanodva rájött, hogy amit a szomszéd házából ellopott előző este, az nem egy doboz kokain, hanem a szomszéd korábban elhunyt édesanyjának hamvai. Így nem elég, hogy a betörés miatt börtönre ítélték, de még egy mámoros repülésben sem lehetett része a kényszerpihenő előtt, ami ráadásul a saját nagyanyja szerint még rövidebbre is lett szabva, mint amennyi járt volna.

A 28 éves William “Billy” Cantrell Kelet-Nashville-ben él a nagymamájával, de aligha mondható rá, hogy példás magaviseletével vívta ki a környék tiszteletét. Azon a bizonyos napon is előbb alaposan a pohár – vagy inkább üveg – fenekére nézett, majd elindult, hogy szerez pár érdekes holmit. Nem jutott messzire, csak a szomszéd házáig, ahonnan előbb az X-Boxot kapta fel, majd amikor megtalálta a hamvakat tartalmazó dobozt, úgy gondolta, ennyi zsákmány épp elég is egy napra.

kokainpengevel_freedigital

Hazatérte után lefeküdt, a dobozkát a nagymamája fedezte fel valamivel később. “Túl részeg volt, hogy emlékezzen a történtekre, de nem hiszem, hogy kinyitotta a dobozt” – mondta az asszony a NewsChannel5 tévécsatornának. “Segítségre van szüksége. Több kellene neki, mint bezárni a börtönbe” – tette hozzá szigorúan. Szerinte a minősített betörés nem felel meg a valóságnak, hisz unokája nem kegyeletet akart sérteni, egyszerűen fogalma sem volt, mit lopott.

A doboz tetején mindazonáltal ott állt egy kis cédula, rajta az elhunyt nevével, születési és halálozási időpontjával és a ravatalozó nevével.

forrás: ma.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

A felhasználók hozzászólásáért az oldalunk nem vállal felelőséget!

live webcam girls
Scroll To Top