Kezdőoldal / cinkes / FATÁLIS TÉVEDÉS: VÉLELENÜL MEGÖLTE A SAJÁT LÁNYÁT
FATÁLIS TÉVEDÉS: VÉLELENÜL MEGÖLTE A SAJÁT LÁNYÁT

FATÁLIS TÉVEDÉS: VÉLELENÜL MEGÖLTE A SAJÁT LÁNYÁT

A nő a pasijával veszett össze, akit jól agyba-főbe is vert, ezért a férfi elmenekült. Amikor kopogást hallott az ajtón, a nő azt hitte, a párja jött vissza. Súlyosat tévedett.

Az 52 éves Adele Bing tettlegességig fajuló veszekedésbe keveredett az élettársával, írja a dreamindemon.com. A férfi elrohant otthonról és kórházba ment a fejsérülésével, amit állítása szerint az asszony okozott neki egy fegyverrel.

84554

A floridai asszonyhoz nem sokkal ezután – a lehető legrosszabb időpontot választva – látogatóba érkezett a lánya a négy hónapos kisbabájával. Ám Bing a kopogtatásra azt hitte, hogy a pasija tért vissza és meg akarja ölni, ezért egy baseballütővel és pisztollyal felfegyverkezve nyitott ajtót.

Állítása szerint a pisztoly véletlenül sült el a kezében, és így lőtte mellbe a saját lányát, aki belehalt a tévedésbe. A kisbabának szerencsére nem esett baja.

A gyilkos anya teljesen kiborult, és a rendőrségen azt mondta, jobb is, ha örökre lecsukják, mert úgysem tudna az unokái szemébe nézni, miután lelőtte az anyjukat.

forrás: borsonline.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

A felhasználók hozzászólásáért az oldalunk nem vállal felelőséget!

live webcam girls
Scroll To Top