Kezdőoldal / Érdekesség / Felgyújtotta ötéves lányát, fejtetvek ellen küzdve
Felgyújtotta ötéves lányát, fejtetvek ellen küzdve

Felgyújtotta ötéves lányát, fejtetvek ellen küzdve

A 25 éves anya benzinbe áztatta lánya fejét, de az véletlenül begyulladt.

Az Oklahoma államban élő Shana Suggs még január végén próbálta meg eltávolítani a lánya fején megtelepedett tetveket – írta a Tulsa World. A 25 éves nő a fürdőszobában locsolta le benzinnel a gyerek fejét. A helyi rendőrség szerint a helyiség megtelhetett benzingőzzel, amit a fürdőben lévő vízmelegítő lángja begyújtott, és a kislány haja lángra kapott.

Shana-Suggs(650x433)Shana Suggs – benzinnel öntötte le ötéves lányát, a fejtetvek ellen
Fotó: Pittsburg County Sheriff’s Office

A gyereket beborító lángokat Suggs barátja oltotta el, miután a sikolyokat hallva odarohant a fürdőszobához. A kislányt a pár egy közeli kórházba szállította, ahol megállapították, hogy a gyerek testének hatvan százalékán szenvedett másod- és harmadfokú égési sérüléseket. A lánynak azóta rémálmai vannak, és alvási zavarokkal küzd – mondta el a Tulsa Worldnek egy helyi rendőrtiszt.

Az anyát az eset után letartóztatták, és pár napja vádat emeltek ellene gyermekbántalmazás miatt. Suggs akár életfogytig tartó börtönbüntetést is kaphat, ha bűnösnek találják – közölte a NewsOn6. A nőnek augusztus 16-án kell megjelennie a bíróság előtt. A kislányt rokonoknál helyezték el.

forrás: hir24.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

A felhasználók hozzászólásáért az oldalunk nem vállal felelőséget!

live webcam girls
Scroll To Top