Kezdőoldal / Egyéb / Gondolkodás nélkül lelőtte a rendőr a motor tolvajt! [VIDEÓVAL!]
Gondolkodás nélkül lelőtte a rendőr a motor tolvajt! [VIDEÓVAL!]

Gondolkodás nélkül lelőtte a rendőr a motor tolvajt! [VIDEÓVAL!]

Villám tempóval járja körbe az internetet a szóban-forgó videó, ahol egy rendőr habozás nélkül lő le egy motor tolvajt – illetve rablót!

A felvételen jól látható, amint a motoros sisakkamerával veszi amint suhan át az autók közt – hirtelen két támadó lekényszeríti a motorról – ezután pedig a hirtelen a semmiből előtűnve egy rendőr rálő az egyik támadóra.

A videón elhangzó párbeszéd nagyjából így szól:

Rabló: ÁLLJ MEG!

A motor gazdája azonnal leszáll a motorról, és ezt mondja:  Vigyed, nem állok ellen, vidd nyugodtan! – és teszi fel a kezet.

Ekkor tűnt elő a semmiből a szolgálaton kívüli rendőr, és rálőtt a fegyverrel hadonászó rablóra. Az áldozat megköszöni a rendőrnek a segítséget, és telefonálni kezd.

Eközben a földön fekvő rabló könyörög, hogy segítsenek neki, ne bánjanak így vele – hiszen haldoklik.

Erre a motoros odalép hozzá, és mondja hogy: Látod haver, ezért nem kell motort lopni! Tudod te mennyit melóztam én ezért a motorért??

A metro.us cikke alapján nem halt bele a sérüléseibe a támadó, hanem jelenleg is kórházban ápolják.

Érdekes egyébként, a magyarországi reakciókat tekintve, hogy mennyien szorgalmazzák azt, hogy itthon is így kellene tennie a rendőröknek a támadókkal szemben – miközben folyton nyafog mindenki a rendőri túlkapások ellen. Illetve fontos megjegyezni azt is, hogy ha idehaza lóbál valaki egy pisztolyt, vagy akármilyen fegyvernek látszó tárgyat, és veszélyesnek tartják a járókelőkre, akkor ugyanígy lelövi a magyar rendőrség is.

Persze az már megint egy másik kérdés, hogy a nagyérdemű közönség ezután a “túlbuzgó” rendőr fejét követelné – a vélt túlkapásért…

 

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

A felhasználók hozzászólásáért az oldalunk nem vállal felelőséget!

live webcam girls
Scroll To Top