Kezdőoldal / Érdekesség / Hát­bor­zon­gató lény ko­po­nyá­ját tár­ták fel – ide­gen ci­vi­li­zá­ci­óra gya­na­kod­nak
Hát­bor­zon­gató lény ko­po­nyá­ját tár­ták fel – ide­gen ci­vi­li­zá­ci­óra gya­na­kod­nak

Hát­bor­zon­gató lény ko­po­nyá­ját tár­ták fel – ide­gen ci­vi­li­zá­ci­óra gya­na­kod­nak

Orosz­or­szág­ban a he­gyek­ben egy fur­csa, ti­tok­za­tos do­bozra és két meg­döb­bentő for­májú ko­po­nyára buk­kan­tak a tu­dó­sok.

A rejtélyes dobozra és a két koponyára Adigeföldön a hegyekben találtak Oroszország déli részén – írja a Komsomolskaya Pravda

A cikk szerint a dobozon az “Ahnenerbe” logója látható.

Az Ahnenerbe a második világháború idején működő titkos náci szervezet volt az SS-en belül. Feladatuk az okkult és természetfeletti erők tanulmányozása volt.

A doboz feltűnően jó állapotban került a kutatók kezébe, fedelén világosan látható az Ahnenerbe hivatalos emblémája, mely rúna jeleket tartalmaz.

A doboztól nem messze egy csoport barlangász, Vlagyimir Melikov etnográfus vezetésével, két furcsa koponyát talált egy barlangban a Bolshoi Tjach-hegyen. Úgy tűnt, mintha megkövesedett állatok maradványai lennének.

De amikor részletesen kezdték vizsgálni a leleteket, libabőrösek lettek.

Nézzék ezt a vastag ujjnyi lyukat a fej alján, ez a gerinc alapja. És az elhelyezkedése azt jelzi, hogy ez a lény két lábon járt. A másik furcsa dolog az, hogy nincs koponyaboltozata és állkapcsa. A szája néhány lyuk, kör alakban elosztva. A szemgödrei szokatlanul nagyok, és két különböző, szarv alakú kinövéssel rendelkezik. Az arccsontjaik azonban laposak, mint az emberszabásúaknál –

– mondja Melikov, mutatva az egyik koponyát.

A felfedezésről készült képeket azonnal elküldték Moszkvába, de a paleontológusok nem adtak konkrét szakvéleményt. Csak azt ismerték el, hogy még sohasem láttak ilyet.

Hátborzongató, de a csontokból vett DNS-minták semmilyen eddig ismert élőlény genetikai készletéhez nem hasonlítanak!

A felfedezők egyidejűleg a moszkvai történelmi tanszék mitológusainak szakvéleményét is kérték, akik szerint a leletek teljesen világosak. A koponya az ősi sumér Anunnakik, szarvas istenségek maradványa, akiknek a neve lefordítva “égből jöttet” jelent. A sumér mitológiában utalnak a földönkívüliekre, akik a világ teremtésében vettek részt.

“Felépíthetünk mindenféle verziót és feltételezést, de a maradványok, melyeket Adigeföld hegyeiben találtak, arra kényszerítenek, hogy elgondolkodjunk,”

– mondta Ivan Bormotov akadémikus.

 

forrás: ripost.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

A felhasználók hozzászólásáért az oldalunk nem vállal felelőséget!

live webcam girls
Scroll To Top