Kezdőoldal / Egyéb / Hónapokig kínozta, majd agyonverte kisfiát egy leszbika – nem sokkal később ugrált örömében
Hónapokig kínozta, majd agyonverte kisfiát egy leszbika – nem sokkal később ugrált örömében

Hónapokig kínozta, majd agyonverte kisfiát egy leszbika – nem sokkal később ugrált örömében

Agyonverte kétéves fiát egy brit nő. Az ítéletre várva megütötte a főnyereményt a lottón leszbikus szeretőjével. A pénzt azonban leghamarabb 18 év múlva láthatja. Bűnösnek találta a bíróság azt a nőt, aki kegyetlenül megölte saját gyermekét, és előtte hónapokig kínozta – írja a brit The Sun. Rebecca Shuttleworth még az ítéletre várt, amikor leszbikus szeretője vett egy lottószelvényt, és most kiderült, megnyerte a főnyereményt.
A család és a rokonok elképedtek, amikor látták, hogy mindezek után a nő felhőtlenül örült a nyeremény miatt, szó szerint ugrált örömében. 10 ezer fontot, átszámítva nagyjából 3 és fél millió forintot nyertek.

egyeb-leszb1362501Az “anya” (jobbra) és szeretője

A kis Keanu holttestén 37 külső és belső sebet találtak az orvosok. Voltak köztük harapásnyomok, koponyatörés, és egy ököl nagyságú seb a végbele környékén.

egyeb-leszb1362502

Először azt hazudta rendőrségnek, hogy a kicsi szívrohamot kapott. Később kiderült, hogy régóta bántalmazta, és a gyerek belső vérzés miatt halt meg. A rendőrség szörnyetegnek nevezte az anyát, aki ivott és drogozott, és dühös volt a kisfiúra, amiért “akadályozta őt ebben”.

forrás: kuruc.info

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

A felhasználók hozzászólásáért az oldalunk nem vállal felelőséget!

live webcam girls
Scroll To Top