Kezdőoldal / cinkes / JÉZUSNAK HITTE LAKÓTÁRSÁT, DURVA DOLGOT TETT VELE
JÉZUSNAK HITTE LAKÓTÁRSÁT, DURVA DOLGOT TETT VELE

JÉZUSNAK HITTE LAKÓTÁRSÁT, DURVA DOLGOT TETT VELE

Nyilvánvalóan zavaros az elméje annak a saját bevallása szerint ateista férfinak, aki meg volt győződve róla, hogy a lakótársában Jézus Krisztus öltött testet. Gyorsan megpróbálta megölni.

Az 51 éves Gustav Potthoff nagyon nem hisz Istenben, talán ezért kezdett annyira furcsán viselkedni, amikor ráébredt: a vele egy lakásban élő Raymond Hernandez nem más, mint Jézus Krisztus.

A floridai férfi egy üvegbögrével támadt rá a testet öltött megváltóra, majd amikor ezzel nem sikerült sérülést okoznia, egy vajazókéssel rontott rá lakótársára. Az mindkét esetben sikeresen hárította a támadást, és fogalma sem volt, mi ütött Potthoffba, amíg az a fejéhez nem vágta: rájött, hogy ő Jézus, és ezért most meg fogja ölni.

A gyilkossági kísérlet miatt letartóztatták a zakkant férfit, aki a bíróságon kijelentette: ragaszkodik hozzá, hogy ateista ügyvédet kapjon.

91087

Az ateista Potthoff (a képen) nagyon ideges lett Jézus megjelenése miatt

forrás: borsonline.hu

A történethez kapcsolódóan megjegyezném, hogy az nem lehet Ateista, aki Jézusról, vagy bármilyen Istenről képzeleg. Tehát a szóban forgó férfi semmiképpen nem ateista volt, hanem egyszerű elmebeteg. (szerk.)

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

A felhasználók hozzászólásáért az oldalunk nem vállal felelőséget!

live webcam girls
Scroll To Top