Kezdőoldal / Egyéb / MEGGYÚJTOTTA HALOTT MENYASSZONYÁT AZ ERŐSZAKOLÓS RÉM
MEGGYÚJTOTTA HALOTT MENYASSZONYÁT AZ ERŐSZAKOLÓS RÉM

MEGGYÚJTOTTA HALOTT MENYASSZONYÁT AZ ERŐSZAKOLÓS RÉM

A megyét rettegésben tartó férfi szexjáték közben ölhette meg saját szerelmét, majd hagyta elégni. Miután letöltötte büntetését, kegyetlenül megkínzott és megerőszakolt egy nőt. Ez még a sokat tapasztalt zsaruknak is sok volt.

Mark Rice márciusban került szabadlábra, de azóta gyerekrablásért, szexuális erőszakért és súlyos testi sértésért máris letartóztatták – írja a Dreamin’ Demon.

A rendőrségi nyomozó állítja, olyan szörnyű bűncselekményt életében nem látott még, mint amikor a férfi megvert egy nőt. “Sérülések voltak az arcán. Sérülések voltak a torkán. Egy elektromos kábel segítségével kötözte a lámpához. A fenekén és a hátán is sebek voltak a szexuális támadás miatt” – mondta Glenn Grannan főnyomozó.

ap_burned_bodies_mi_130809_16x9_992

A megvert és megerőszakolt nőre szobatársa talált rá, és nagyon okosan nem kezdett el egyedül hősködni, hanem hívta a rendőrséget. A kiérkező rendőrök eszméletlenül találtak rá a férfira, aki felvágta az ereit, de még életben volt.

Rice alig pár hónapja szabadult, miután négy évet ült egy még szörnyűbb rémtett miatt.

Pontosan nem tudni, mi történt, de a lényeg, hogy a rendőrök egy elszenesedett nő testét találták meg. Ő volt Natasha Carpenter, Rice menyasszonya. Ahogy a megtört férfi mesélte, évfordulójukat egy fojtógatós, kötözős (bondage) szexpartival ünnepelték, de a lány egyszer csak öklendezni kezdett, majd elájult és amikor Rice felébredt, már halott volt.

Ettől annyira bepánikolt, hogy kaliforniai otthonukból Mississippi államba, saját szülőhelyére autózott a holtesttel, ahol saját szüleit kezdte el öngyilkossággal fenyegetni.

Amikor egyik családtagjának sikerült tőle elvenni a fegyvert, bemászott a járműbe, amivel érkezett, és egyszerűen magára gyújtotta az egészet, benne saját szerelme holttestével.

A kiérkező rendőröknek sikerült megmenteni az őrült férfit, de egyikük súlyos füstmérgezést kapott.

Mivel menyasszonya Kaliforniában halt meg, a férfit Mississipiben nem tudták elítélni emberölésért. Kaliforniában viszont nem találtak elég bizonyítékot arra, hogy gyilkosság történt, így megúszta kisebb büntetéssel.

Bármi is volt az igazság, valószínűleg nem szabadott volna ilyen hamar kiengedni.

borsonline.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

A felhasználók hozzászólásáért az oldalunk nem vállal felelőséget!

live webcam girls
Scroll To Top