Kezdőoldal / Egyéb / Megmagyarázhatatlan fotó! Tényleg időutazó van a képen?
Megmagyarázhatatlan fotó! Tényleg időutazó van a képen?

Megmagyarázhatatlan fotó! Tényleg időutazó van a képen?

Nemcsak UFO-kat és kísérteteket sikerült már megörökíteni: néha felbukkan egy-egy időutazó is.

Az emberiséget mindig is foglalkoztatták a természetfeletti dolgok és a tudományok azon részei, amelyekbe a hétköznapi emberek nem nyerhetnek bepillantást. Ezek általában remek alapjául szolgálnak egy-egy fantasztikus filmnek, és bizonyos fotókból vagy bármilyen kiszivárgott információból arra következtetünk, hogy ezek a dolgok nem csak a mozivásznon léteznek. Ilyen például az időutazás: a következő fényképek állítólag egytől egyig jövőből érkezett turistákat ábrázolnak. Te egyetértesz?

idoutazo_telefon

1938-ban készült egy videó egy massachusettsi gyár dolgozóiról, amint kilépnek a munkahelyükről. A képkockák szerint az egyik nő éppen mobiltelefonon beszélget. Nemrégiben a képen szereplő asszony egy ismerőse azzal magyarázta a jelenséget, hogy a nő itt éppen egy kísérleti fázisban lévő vezeték nélküli telefont tesztelt – ezzel kevés embert győzött meg.

idoutazo_chaplin

A videón jobban látható:

 

Charlie Chaplin 1928-as, A cirkusz című filmjének kezdő képkockáin is egy mobiltelefonnak látszó tárgy buktatja le az állítólagos időutazót. Az érdekességet egy rendező vette észre néhány évvel ezelőtt.

idoutazo_ferfi

A fenti fotó a negyvenes években készült egy hídavatáson, és a Virtual Museum of Canada elnevezésű weboldalon található. Nemrégiben azonban valaki figyelmes lett egy apró részletre: a képen szereplő napszemüveges férfi ruházata egyáltalán nem illik oda, ráadásul mintha egy fényképezőgépet tartana a kezében.

idoutazo_haj

Szintén a képen szereplő férfi frizuráját és ruházatát észrevételezték az összeesküvés-elméletek hívei: a múlt század elején készült képen a többieken ugyanis egytől egyig hosszú ujjú felső van, a legtöbben kalapot viselnek, a felnyírt frizura pedig nem volt jellemző erre a korszakra.

ido_nagy

2003-ban New Yorkban csalás miatt letartóztattak egy Andrew Carlssin nevű férfit, mert nagyon gyorsan hatalmas vagyont halmozott fel a Wall Streeten. Andrew elmondása szerint 2256-ból érkezett ide, ezért voltak nyerő tippjei a tőzsdén.

idoutazo_kisfiu

Egy amerikai ügyvéd, Andrew D. Basiago azt állította, hogy gyerekként részt vett egy szigorúan titkos időutazási kísérletben, és ezt fotóval is alá tudja támasztani. Állítólag ő az a kisfiú, aki az 1863-as kép közepén szerepel.

forrás: femina

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

A felhasználók hozzászólásáért az oldalunk nem vállal felelőséget!

live webcam girls
Scroll To Top