Kezdőoldal / Érdekesség / Megtörtént: Egy elrabolt lány története…
Megtörtént: Egy elrabolt lány története…

Megtörtént: Egy elrabolt lány története…

1999. Decemberében egy kislányt (Amanda Taylor) elraboltak a kórházból.. A rendőrség több éves nyomozás után, lezárta az ügyet. Nyomtalanul eltűnt!

20.évesen a lánynak sikerült megszöknie, a rendőröknek nem szólt.. Saját maga akart “törleszteni”. Elmondása szerint a kórház egy pedofil ápolója tartotta fogva saját háza pincéjében, egy hangszigetelt szobában, ahol Amandát szinte mindennap meg erőszakolta és molesztálta.
Mivel a lány elrablója továbbá is szabadlábon tevékenykedett, elhatározta, hogy vissza adja neki azt a borzadalmat amit neki kellett át élnie.

Eltervezte, hogy egy álruhában meglátogatja elrablóját a kórházban, hogy véletlenül se ismerje fel. Egy chloroformos zsepkendővel ájulatba ejtette az elrablót, majd mint “beteget” kiszállított a kórházból egy kerekes székkel. Elvitte oda ahol őt tartotta fogva évekig.

Mikor Amanda vissza tért a helyszínre egyre nagyobb és nagyobb gyűlölet és düh ragadta el, minnél rosszabbat akart az elrablójának.
Kikötözte a hangszigetelt pincében, és elkezdte magát kellettni, mikor az elrabló izgalomba jött, levágta a nemiszervét.. Aztán élve lenyúzta a bőrét, amit viselt évekig. – derült ki a rendőrségi aktából.

Amandát elmegyógyintézetben kezelik.

Írta: Esztii Bellababy Nagy

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

A felhasználók hozzászólásáért az oldalunk nem vállal felelőséget!

live webcam girls
Scroll To Top