Kezdőoldal / Érdekesség / Mély­ten­geri mu­tánst ve­tett ki a víz: Min­denki ta­lál­gat, mi lehet?
Mély­ten­geri mu­tánst ve­tett ki a víz: Min­denki ta­lál­gat, mi lehet?

Mély­ten­geri mu­tánst ve­tett ki a víz: Min­denki ta­lál­gat, mi lehet?

Hát­bor­zon­gató mély­ten­geri lény holt­es­tét so­dorta par­tokra a víz Auszt­rá­li­á­ban. In­ter­ne­te­zők ezrei te­szik fel a kér­dést: mi­lyen állat lehet? Rá­adá­sul a tu­dó­sok is csak ta­lál­gat­nak egy­előre.

A partra vetett szörnyeteg teste úgy néz ki, mint egy angolnáé. A feje pedig inkább egy krokodil és egy delfin szerelemgyerekére hajaz. A holtestet egy kelet ausztráliai tengerparton sodorta szárazföldre a víz minap.

Azóta szinte felrobbant az internet a megosztásoktól. Mindenki arra kíváncsi, mi is valójában a bizarr lény. Ráadásul a tudósok is csak találgatásokba mernek bocsátkozni a kép alapján, hiszen hasonló teremtményt még sose kaptak lencsevégre.

A tengerbiológusok egy csoportja hatalmasra nőtt abroncshalat vél felfedezni a tetemben, míg a többiek inkább speciális angolna fajnak tartják a lényt.

Persze a szkeptikusok is feltűntek a láthatáron. Ők egyszerű képmanipulációnak, szenzációhajhászásnak tarják a fotót. Annak ellenére, hogy a készítője esküszik, hogy amit megörökített, az teljes mértékben a valóság.

Az igazság valószínűleg sosem fog kiderülni, hiszen a tetemnek azóta nyoma veszett. Így az egyetlen tárgyi bizonyíték, ami róla maradt ez a fotó, ami az interneten futótűzként terjed.

 

 

forrás: ripost.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

A felhasználók hozzászólásáért az oldalunk nem vállal felelőséget!

live webcam girls
Scroll To Top