Kezdőoldal / cinkes / Michael Schumacher MEGHALT – Terjeszti egy weboldal!
Michael Schumacher MEGHALT – Terjeszti egy weboldal!

Michael Schumacher MEGHALT – Terjeszti egy weboldal!

Az alábbi sorokat a szarvasember.org álhír portál írta:

Tegnap este, miután pár napig kómában feküdt egy síbaleset miatt a híres Forma 1-es autóversenyző, Michael Schumacher hozzátartozói úgy döntöttek, hogy lekapcsoltatják a gépekről. Nem akarták, hogy így lépjen át az újesztendőbe. Neki most véget ért ez a futam. Egy legenda hagyott el minket lassan 24 órája akinek a hagyatékát mindig tisztelni fogjuk, és sosem feledünk el. Ő már az égből figyel minket. Isten nyugtasson, és kitartást a családnak. Ámen.

A hír valójában nem igaz, valamilyen szinten sikerült Schumacher állapotát stabilizálni az orvosainak, szóval megnyugodhat mindenki! 🙂

HVG:

Továbbra is válságos, de stabil volt Michael Schumacher állapota kedd éjszaka és szerda reggel – közölte a francia Alpokban síbalesetet szenvedett korábbi Forma-1-es világbajnok menedzsere a Schumachert ápoló grenoble-i kórház előtt tartott sajtótájékoztató keretében.

“A helyzet változatlanul válságos, mindamellett jelenleg stabil” – mondta Sabine Kehm a Schumachert ápoló grenoble-i kórház előtt tartott sajtótájékoztató keretében.

“Ebben a pillanatban ez jó hír. Nincs jelentős változás tegnaphoz képest” – fogalmazott Kehm. Hozzátette: tartózkodik attól, hogy előrejelzésekbe bocsátkozzon.

Mindenesetre érdekes jelenség ez mostanában, hogy rászálltak minden ismert emberre – halálhírüket terjesztik, vagy épp az ellenkezőjét, és bizonyos weboldalak ilyesmiből próbálnak pénzt nyerészkedni. Ez nem tisztességes dolog valljuk be… Azonban az se egy túl jó dolog, hogy emberek egyáltalán komolyan idegesek lesznek egy ilyen oldalra mint a szarvasember, ami nyilvánvalóan csak álhíreket oszt meg, hiszen ezt nem is titkolja.

Vannak ennél százszorta fontosabb dolgok is, amelyekre azonban mégis szar mindenki… Ezen kéne idegeskedni igazából.

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

A felhasználók hozzászólásáért az oldalunk nem vállal felelőséget!

live webcam girls
Scroll To Top