Kezdőoldal / Érdekesség / Ördögűzőt hívtak, mert kísértet riogatja a kórház dolgozóit
Ördögűzőt hívtak, mert kísértet riogatja a kórház dolgozóit

Ördögűzőt hívtak, mert kísértet riogatja a kórház dolgozóit

A kórház vezetői ördögűzőt hívtak, mert a dolgozók arra panaszkodtak, hogy egy szellem folyton ijesztgeti őket.

Derby városában a nemrég épített Royal Hospital épületében a személyzet egy feketébe öltözött alakról számol be, amely kórtermekben és folyosókon mászkál – írja a The Sun. Egy helyi papot kért meg a kórház vezetése, hogy nézzen utána a „szellemnek”.

– Nem tudom, hogy hányan tudják közületek, hogy a személyzet néhány tagja jelezte a kórház vezetésének: az épületben szellemeket látni – írta egy e-mailben a személyzetnek Debbie Butler vezető menedzser. – Komolyan veszem a dolgot, mert nem szeretném, hogy a személyzet nyugtalan körülmények között tegye a dolgát. Nem akarok senkit megijeszteni, de fontosnak tartom, hogy mindannyian tudjátok, hogy mi a helyzet és azon vagyunk, hogy megoldjuk a problémát.

Debbie Butler leírta a levélben, hogy beszélt egy lelkésszel, aki megígérte, hogy hamarosan valakit küldeni fognak az egyháztól a kórház épületébe, hogy ördögűzést végezzen. 

2
Ez a kép Coloradoban (USA) készült és egy másik kórházi szellemmel kapcsolatban látott napvilágot. Nézzék a tükröt!

Az egykori Derby városi közkórház helyére épült új szárnyba napokon belül érkezhet a megmentő ördögűző pap. Szakértők szerint a szellem egykori római katona lelke lehet, akit azon a helyen öltek meg, ahová a kórház eredeti épületét az 1920-as években építették.

Egy kórház szóvivője elmondta, hogy a személyzettől érkező információkat komolyan veszik, és a kórház lelkészével együtt azon dolgoznak, hogy a nyugodtan dolgozhasson mindenki az intézményben. 

forrás: kisalfold.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

A felhasználók hozzászólásáért az oldalunk nem vállal felelőséget!

live webcam girls
Scroll To Top