Kezdőoldal / Érdekesség / Óriási űrhajó Moszkva felett – Videóval!
Óriási űrhajó Moszkva felett – Videóval!

Óriási űrhajó Moszkva felett – Videóval!

Hihetetlen videofelvételek járják a világot – a napokban egy hatalmas UFO-t filmeztek le, ami órákig lebegett a Kreml fölött.

ufo-russiaOroszország évtizedek óta próbálja leelőzni Amerikát az űrkutatásban – eddig mindhiába. Azonban úgy tűnik, hogy először a bajkonuri tudósoknak sikerült kapcsolatot teremteniük a földönkívüliekkel. Legalábbis Moszkvát látogatta meg egy óriási űrhajó a napokban. A hatalmas objektum órákig lebegett a Kreml fölött, százakat vonzva ezzel a Vörös térre, pedig az éjszaka nem a legkellemesebb hely az időtöltésre. A szemtanúk szerint a különleges jármű nem csinált semmit, csak apróbb mozdulatokat tett. Sokak úgy írták le a jelenséget, mint Darth Vader Birodalmi Cirkálóját a Star Warsban. A légi jármű olyan hirtelen el is tűnt, ahogy jött, de azóta már milliók látták a róla készült felvételeket.

A tudósok először természetesen átverésre gyanakodtak, de a különböző szögekből felvett videókon látszik, hogy eredeti volt az égi csoda. A ballon, illetve más légtéri kísérletek is teljességgel kizárhatóak, mert a hatóságok nem adtak ki ilyenre engedélyt, és egy több kilométer kerületű objektumot azért nehéz lett volna titkolni a fellövés pillanatában. Az orosz parlament, vagy a rendőrség még nem adott ki hivatalos közleményt a történtekről.

forrás: storyonline.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

A felhasználók hozzászólásáért az oldalunk nem vállal felelőséget!

live webcam girls
Scroll To Top