Kezdőoldal / Egyéb / ÖSSZEESÉSIG KOLDULTATTA A KISFIÚT A NŐ
ÖSSZEESÉSIG KOLDULTATTA A KISFIÚT A NŐ

ÖSSZEESÉSIG KOLDULTATTA A KISFIÚT A NŐ

Egy lengyel asszony nem volt tekintettel – saját – gyermekeire sem, hiszen az egyiket a babakocsihoz kötött ki, úgy járta az utcákat. A kisfiúnak össze kellett rogyni ahhoz, hogy a járókelők és rendőrök is közbelépjenek.

Letartóztatta a rendőrség azt a lengyel asszonyt, aki két gyereket kihasználva koldult Kaliszban – írja a Daily Mail. A nő le fel járkált a kicsikkel, miközben a járókelőktől próbált pénzt szerezni. Mint kiderült, a már járni tudó gyereket egy madzaggal a babakocsihoz kötötte, hogy ne tudjon elmenni tőle.

89572

A szerencsétlen kisfiú akkor tűnt fel az utcán az embereknek, amikor többször összeesett a fáradtságtól. Egy járókelő ezt mobillal rögzítette is, és értesítette a rendőröket, így bizonyíték is volt ellene. A hatósági szóvivő szerint a nő valóban pénzt kért az emberektől, és hogy még inkább sajnálják és szánják, ezért vitte magával a gyerekeket. “A kisfiú valóban iszonyúan fáradt volt, vélhetően az egész napi járkálás miatt” – tette hozzá a a rendőr.

A felvételen látszik, hogy a gyereket, mint egy rongybabát rángatja magával az asszony, hogy szépen gyalogoljon a kocsi mellett, amihez rendesen hozzá van kötve. A helyi családsegítő és gyerekjóléti szolgálat elvette a nőtől a gyerekeket, és csak annyit erősítettek meg a médiának, hogy az nő valóban lengyel. Arról nem adta ki információt, hogy a saját gyerekeivel tette ezt vagy sem.

Vélhetően az előbbi, hiszen kevesen adják kölcsön koldulni a gyereküket.

forrás: borsonline.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

A felhasználók hozzászólásáért az oldalunk nem vállal felelőséget!

live webcam girls
Scroll To Top