Kezdőoldal / Egyéb / Rejtélyes okokból lett öngyilkos a Francia fiú!
Rejtélyes okokból lett öngyilkos a Francia fiú!

Rejtélyes okokból lett öngyilkos a Francia fiú!

A Franciaország béli Arpajon történt, hogy pár fiatalt megvádoltak társuk közvetett halálával.

A történet azonban nem ilyen egyszerű ugyanis, a tragédia ennél rejtélyesebb. Pierre Chasseur a 14 éves áldozat a környékbeliek állítása szerint zűrös gyerek volt, folyamatosan terrorizálta a helybéli fiatalokat. Ezért pár fiatal összefogott azért, hogy megleckéztesse Pierre-t. November 17.-én elhatározták, hogy a telepölés közelében található romos épületbe csalják a fiút.

kísértet ház

Erről a romos épültről érdemes tudni, hogy a helyi városi legenda szerint az 1800-as évek óta rengeteg olyan ember akasztotta fel magát, akiknél a családtagjaik beszámolója szerint ez nem volt indokolt.Különböző történetek születtek arról, hogy ebben az épületben kísért a ház egykori tulajdonosa, aki a 19. században azért akasztotta fel magát, mert a közösség folyamatosan támadta t, el lehetetlenítette az életét.

öngyilkos fiatal

A fiatalok bezárták a társukat ebbe az épületbe és úgy tervezték, hogy egy ott töltött éjszaka után a fiú át értékeli a dolgokat és nem lesz olyan gonoszkodó velük. Másnap reggel azonban borzalmas dolog várt rájuk amikor kinyitották az ajtót, ugyanis Pierre Chasseur felakasztotta magát.

A helyi hatóságok elárulták, hogy a gondatlan fiatalokat vád alá helyezték, és egyenlőre várják az ítéletet. A rejtélyre, hogy a fiatal fiú miért is lett öngyilkos máig nem derült fény.

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

A felhasználók hozzászólásáért az oldalunk nem vállal felelőséget!

live webcam girls
Scroll To Top