Kezdőoldal / cinkes / SOKKOLÓ MÓDON KÍNOZTÁK MEG 16 ÉVES TÁRSUKAT A TINIK
SOKKOLÓ MÓDON KÍNOZTÁK MEG 16 ÉVES TÁRSUKAT A TINIK

SOKKOLÓ MÓDON KÍNOZTÁK MEG 16 ÉVES TÁRSUKAT A TINIK

A csinos szőke kamaszlány elhagyatott helyre csalta egy iskolás társát, mintha randira hívná. Aztán három társával iszonyatos módon megkínozták és meglázták a szerencsétlen áldozatot.

Hátborzongató kegyetlenségre vetemedett négy, az amerikai Portlandben élő tinédzser. Egyikük, a 15 éves Jenna Montgomery, egy fészerbe csalta a nála egy évvel idősebb Dustin Murraint, akit az iskolából ismert.

88484

A fiú örömmel követte a csinos szőke lányt, csakhogy amint belépett az elhagyatott épületbe, előugrott három másik tinédzser srác. Először fejbe vágták a csapdába csalt szerencsétlent, majd ráparancsoltak, hogy vegye le az ingét, és az egyik 15 éves egy légpuskával gyakorlatilag célba lőtt rá: mellkason, herén és kézen lőtte a kamaszt – részletezi a történteket a dreamindemon.com.

Ezután sniccerrel egy horogkeresztet véstek a vérző fiú homlokára, és arra kényszerítették, hogy macskaürüléket egyen. Miután ellopták az I-Pod-ját, magára hagyták áldozatukat, aki elvonszolta magát egy autószerelő műhelyig, ahol segítséget kért.

Mint kiderült, a csapat előző este tervezte meg a támadást, és azért bántak el így a fiúval, mert az állítólag szemétkedett velük a suliban. A brutális fiatalok ellen eljárás indult.

forrás: borsonline.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

A felhasználók hozzászólásáért az oldalunk nem vállal felelőséget!

live webcam girls
Scroll To Top