Kezdőoldal / Egyéb / Sokkoló videó – A vízimentők orra előtt tépte le a cápa a férfi lábát
Sokkoló videó – A vízimentők orra előtt tépte le a cápa a férfi lábát

Sokkoló videó – A vízimentők orra előtt tépte le a cápa a férfi lábát

Hiába vitték a partra, az orvosok már nem tudták megmenteni annak a fiatalnak az életét, akit egy brazíliai strandon cápák vettek körül. VIGYÁZAT: különösen felkavaró látvány a videóban!

Egy nyilvános brazil strandon úszkált a 18 éves Bruna Gobbi, amikor váratlanul fuldokolni kezdett, és saját erőből nem tudott volna a partra evickélni, ezért a vízimentők indultak a segítségére. A Sao Paolo-i fiatalembert azonban nem sikerült megmenteniük, annak ellenére, hogy a jetskivel rövid időn belül odaértek hozzá és a partra juttatták, halálát ráadásul nem a fulladás okozta.

Untitled-1

A videófelvételen, amelyet egy strandoló készített, jól látható, hogy a fiú közelében csak úgy hemzsegnek a cápák, és másodpercekkel azelőtt, hogy a fiú mellett megálltak a vízimentők, hirtelen vörössé válik a tengervíz. Ahogy a nagy hullámzásban megpróbáltak Brunához közel kerülni a mentők, a cápa újra támadott, a fiatalembernek szinte teljesen leszakította a bal lábszárát, csak egy vékony izomköteg tartotta a helyén a kettéharapott csontot.

A sérülések és a vérveszteség olyan súlyos volt, hogy Bruna Gobbi életét már nem lehetett megmenteni. A férfi unokahúga, Daniele – aki szintén a közelben volt a tragédia alatt – elmondta, hogy tudták, a közelben sok van a tengeri ragadozóból, de nem gondolták, hogy a parthoz ennyire közel merészkednek és támadnak. A helyi hatóságok többször kérték a kormánytól, hogy a cápák által ellepett partszakaszokon tiltsák be a fürdőzést, ezidáig azonban ez nem történt meg.

Az elmúlt húsz évben 57 cápatámadás történt az országban, közülük csaknem minden második a mostani tragédia színhelyén, a Boa Viagem strandon.

forrás: ma.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

A felhasználók hozzászólásáért az oldalunk nem vállal felelőséget!

live webcam girls
Scroll To Top