Kezdőoldal / Érdekesség / Szellem a gyerekszobában? Kamera örökítette meg a fejét forgató játékbabát és a mozgó tárgyakat
Szellem a gyerekszobában? Kamera örökítette meg a fejét forgató játékbabát és a mozgó tárgyakat

Szellem a gyerekszobában? Kamera örökítette meg a fejét forgató játékbabát és a mozgó tárgyakat

Ijesztő jeleneteket láthatunk azokon a felvételeken, amiket egy otthoni biztonsági kamera rögzített – amit nem véletlenül szereltek fel a lakásban. Úgy tűnik, mintha egy szellem terrorizálná a kislányt.
szellem ijesztgeti a kislányt
A spanyol kislány furcsa, zavaró dolgokról panaszkodott apukájának, ezért úgy döntöttek a szülők, hogy elhelyeznek néhány kamerát a lakásban. Arra azonban, amit a felvételeken láttak, valószínűleg még ők sem számítottak.Az első jeleneten a kislány a földön ülve játszik, miközben egy játékbaba elkezdi mozgatni a fejét – a kicsi természetesen azonnal kirohan a szobából, amint észreveszi.

Később a nappaliban rajzolgat, amikor hirtelen megmozdulnak a körülötte lévő papírlapok, mintha elfújná őket a szél. A kislány megijed, elfut, majd bátortalanul visszajön. Ekkor úgy tűnik, mintha valaki dühösen a földre söpörne mindent, ami az asztalon található – a gond csak az, hogy itt sincs a szobában senki a gyereken kívül…

 

A szellemek, démonok mindig megosztó témának bizonyulnak – egyesek minden ilyen felvételről megpróbálják bebizonyítani, hogy csak hamisítvány; ezzel szemben mások egészen biztosak benne, hogy léteznek, sőt: a gyerekek látják is a szellemeket.

videót már közel 6 millióan megnézték, az eredetéről azonban még nem tudunk többet.

Vajon tényleg szellem követi a kislányt minden szobába, vagy csak egy trükkfelvétellel van dolgunk? Döntsétek el ti!

 

 

forrás: csaladinet.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

A felhasználók hozzászólásáért az oldalunk nem vállal felelőséget!

live webcam girls
Scroll To Top