Kezdőoldal / Érdekesség / Egy Burkittsville-i kísértetház története!
Egy Burkittsville-i kísértetház története!

Egy Burkittsville-i kísértetház története!

Egy Amerikai kis városban (Burkittsville, Maryland) élt egy család. Történetük átlagosnak mondható volt, ameddig nem költöztek abba a házba amelyet vásároltak a környéken. A család úgy gondolta, hogy a város zaja elől elbújva nyugalomra lelhetnek. Nyugalmuk akkor  vált  semmivé mikor az apa különös jelenségeket tapasztalt.

ház

Kezdetben csak neszeket, később sötét elsuhanó árnyakat tapasztalt. A jelenségek okán nyugtalanná vált ezért körbe kérdezte szomszédjait, hogy ők is tapasztalnak e hasonlót illetve hogy tudnak e valami választ adni az incidensre. Az utcában lakó öreg hölgy, Kathrine Salowicz elmesélte, hogy a ház amelyben laknak, szörnyű titkot rejt. Az előzőleg ott lakó család egy különös szekta tagjai voltak, és egy ilyen rituálé folytán lettek öngyilkosok. A szülők először a kislányukkal Rose-al végeztek, később önmagukkal.a hitük szerint, így tisztulhatnak meg a világ bűnjei alól.

A helyi fiatalok, gyakran látogattak a házba az új család beköltözése előtt, mert izgalmasnak találták az ott történt rémségeket. az oda látogató fiatalok is beszámoltak  különös  neszekről és jelenésekről.

Ha szeretnéd látni a folytatást akkor lájkold alul a cikket!

A lájkolás után nem nyílik meg egyből a cikk folytatása, hanem igény esetén közzé tesszük!

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

A felhasználók hozzászólásáért az oldalunk nem vállal felelőséget!

live webcam girls
Scroll To Top