Kezdőoldal / Egyéb / SZELLEMHAJÓN TŰNT EL NYOMTALANUL A FIATAL LÁNY
SZELLEMHAJÓN TŰNT EL NYOMTALANUL A FIATAL LÁNY

SZELLEMHAJÓN TŰNT EL NYOMTALANUL A FIATAL LÁNY

Szülei nem adják fel a reményt, hogy az Új-Zéland és Ausztrália közötti tengereken eltűnt lányuk nyomára bukkannak. Danielle-nek rejtélyes körülmények között egy hajóval és legénységével együtt veszett nyoma.

Tavaly júniusban veszett nyoma a Nina nevű hajónak, amelyen a Los Angeles-i lány és hat másik ember vitorlázott. A Csendes-óceánnak azon a részén hatalmas vihar tombolt akkoriban, de utána még érkezett egy üzenet a hajóról, amelyen azt írták, hogy tönkrementek a vitorláik, tehát nem süllyedtek el a viharban.

86767

Azóta viszont semmi hír felőlük, de a 19 éves Danielle Wright szülei töretlenül hisznek benne, hogy a hajó utasai nem haltak meg, hanem hajótöröttként egy lakatlan szigeten élnek valahol, vagy a hajón sodródnak, és megmentőikre várnak.

Reményüket alátámaszthatja egy műholdfelvétel, amelyen egy hasonló rejtélyes hajó látható az óceánon – szeptemberben. Igaz, bizonyíték nincs rá, hogy ez a Nina volna. A szülők mindenesetre Los Angelesből átköltöztek Ausztráliába, hogy onnan kutassanak a lányuk után, miután a hatóságok egy ideje már feladták a keresését.

article-0-1A946D5300000578-646_634x525

A házaspár addig nem megy haza, amíg biztosat nem tudnak gyermekük sorsa felől. Az apa most tanul repülőt vezetni, hogy személyesen repülhessen ki a Csendes-óceán fölé megkeresni a lányát .

„Nem adjuk fel a reményt, hét hónap után is hiszünk benne, hogy Danielle él, nyers halat és kókuszt eszik, és arra vár, hogy valaki rátaláljon” – mondják a szülők, akik matróz túlélők hasonló történeteiből erőt merítve  úgy gondolják, reményük egyáltalán nem alaptalan.

forrás: borsonline.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

A felhasználók hozzászólásáért az oldalunk nem vállal felelőséget!

live webcam girls
Scroll To Top