Kezdőoldal / Egyéb / TORZ SZÖRNYSZÜLÖTTEKET TALÁLTAK A VÉRFERTŐZŐ CSALÁDNÁL
TORZ SZÖRNYSZÜLÖTTEKET TALÁLTAK A VÉRFERTŐZŐ CSALÁDNÁL

TORZ SZÖRNYSZÜLÖTTEKET TALÁLTAK A VÉRFERTŐZŐ CSALÁDNÁL

Az Ausztráliában elzártan élő, negyventagú közösségben már négy generáció óta csak egymás között szaporodnak, aminek borzalmas következményei lettek.

Az egyik isten háta mögötti, eldugott völgyben fedezték fel a bizarr szektát, akik a családtagok közötti szexuális kapcsolatot hirdetik és gyakorolják.

A közösség felnőttekből és kiskorúakból áll, de a gyerekek nagy része torz és eldeformálódott külsejű szörnyszülött, akik beszélni és mosakodni sem képesek, és nem is szobatiszták – írja a Mirror. Van köztük süket, vak és mozgássérült is.

85238

Egy isten háta mögötti, festői völgyben találtak rá a bizarr családra

 

Mint kiderült, a szektát még négy generációval ezelőtt egy testvérpár alapította, akik együtt nemzettek gyerekeket, aztán utódaikat szintén arra biztatták, hogy egymás között sokasodjanak, amint elérték a pubertást, miközben az apák is közösültek a saját lányaikkal.

A gyerekeket most pszichológusok vizsgálják, egyeseket nevelőszülőkhöz adtak. Súlyos bántalmazásokra is fény derült – egy esetben például három 14 év körüli fiútestvér meztelenül fához kötözte és molesztálta nyolcéves húgát és 13 éves unokatestvérét.

forrás: borsonline.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

A felhasználók hozzászólásáért az oldalunk nem vállal felelőséget!

live webcam girls
Scroll To Top